Amsterdam Open: Εκτός μάχης με τραυματισμό ο Μπελαστεγκίν

Ένας τραυματισμός στον αγκώνα είναι αυτός ο οποίος θα κρατήσει τον Φερνάντο Μπελαστεγκίν εκτός δράσης από το Amsterdam Open, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα στην Ολλάνδία. Ο 44χρονος Αργεντινός όχι απλά επρόκειτο να συμμετάσχει μαζί με τον Μιγκέλ Γιάνγκουας, αλλά έμπαινε στο τουρνουά και ως… κατά το ήμισυ κάτοχος του τίτλου, αφού είχε στεφθεί πρωταθλητής το 2022 με παρτενέρ τον Αρτούρο Κοέγιο.

Αυτή η εξέλιξη είναι ακόμη άγνωστο το κατά πόσο θα επηρεάσει την παρουσία του θρυλικού Αργεντινού στο επόμενο τουρνουά του World

Padel Tour, το Menorca Open, που διεξάγεται το διάστημα 23-29 Οκτωβρίου. Πάντως, στο Άμστερνταμ ευνοημένοι αυτής της συγκυρίας ήταν οι Νταβίντ Γκαλά και Χαβίερ Μαρτίνεθ, οι οποίοι πήραν θέση στο ταμπλό ως lucky losers.

Στο ταμπλό των ανδρών πάντως η απουσία των Μπελαστεγκίν και Γιάνγκουας είναι η μοναδική μεταξύ των ισχυρότερων ομάδων, ενώ στις γυναίκες όλα τα φαβορί έχουν επίσης ήδη αφιχθεί στην Ολλανδία. Υπενθυμίζεται πως πέρσι πρωταθλήτριες είχαν στεφθεί οι Μάρτα Ορτέγκα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ, οι οποίες φέτος συμμετέχουν στο Τουρ με διαφορετικές παρτενέρ.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

The post Amsterdam Open: Εκτός μάχης με τραυματισμό ο Μπελαστεγκίν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα