Σαν να μην πέρασε μια μέρα – VIDEO

11:39 9/3/2018 - Πηγή: Tennis24
Η Βικτόρια Αζαρένκα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση για πρώτη φορά μετά το περσινό Γουίμπλεντον και επιβλήθηκε της Χίδερ Γουότσον, στον 1ο γύρο του BNP Paribas Open.

Εμφανώς ανανεωμένη και έτοιμη για την συνέχεια της σεζόν, η Βικτόρια Αζαρένκα δεν αντιμετώπισε προβλήματα στον 1ο γύρο του BNP Paribas Open των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και έφτασε άνετα στην

πρόκριση στον 2ο γύρο του θεσμού, σε βάρος της Βρετανής Χίδερ Γουότσον.

Η “Βίκα” που αγωνίζεται με Wild Card στην διοργάνωση της Καλιφόρνια, επιβλήθηκε μετά από 1 ώρα και 44 λεπτά αγώνα της Γουότσον, Νο70 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με τελικό σκορ 6-4, 6-2 και “σφράγισε” το ντέρμπι του 2ου γύρου, κόντρα στην Σλόαν Στίβενς, Νο13 του ταμπλό.

Η 28χρονη Λευκορωσίδα, εμφανίστηκε αδυνατισμένη και αρκετά πιο κινητική μέσα στο court σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις της στο γυναικείο tour, τον περασμένο Ιούλιο στο Γουίμπλεντον του Λονδίνου.

Η Αζαρένκα μέσα στο 2017 έδωσε μόλις έξι αγώνες, όλους στο γρασίδι, και είχε να αγωνιστεί σε hard court τουρνουά από το 2016. Πάντως, η πρεμιέρα της κάθε άλλο από απογοητευτική ήταν, αφού παίζοντας όμορφο τένις, μπόρεσε να δείξει εξ’ αρχής πως δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, μιας και είναι απόλυτα προετοιμασμένη για το τουρνουά.

Το πρώην Νο1 στον κόσμο και νυν Νο204, έχει κατακτήσει δυο φορές στο παρελθόν τον τίτλο στο Indian Wells(2012, 2016) και στοχεύει αν μη τι άλλο σε καλή πορεία στην Καλιφόρνια φέτος, αν και στον 2ο γύρο της διοργάνωσης καλείται να αντιμετωπίσει την πάντοτε επικίνδυνη, αν και ντεφορμέ την δεδομένη χρονική περίοδο, Σλόαν Στίβενς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως Αζαρένκα και Στίβενς θα τεθούν αντιμέτωπες και στα διπλά του BNP Paribas Open. Η “Βίκα” θα αγωνιστεί με συμπαίκτρια την συμπατριώτισσα της Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ η Αμερικανίδα με συμπαίκτρια την καλή της φίλη, Τζίνι Μπουσάρ.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | Live Scores

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σαν να μην πέρασε μια μέρα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα