Εύκολο ντέρμπι δεν υπάρχει, ειδικά για την ΑΕΚ (pics)

Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ από τον Νοέμβριο του 2017, όταν το είχε κάνει με 1-0 με το γκολ του Μάρκο Λιβάια. Έκτοτε, οι φίλοι της Ένωσης δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη εναντίον των “ασπρόμαυρων” ως οικοδεσπότες. Για να είμαστε ειλικρινείς λίγες είναι οι φορές μετά το πρωτάθλημα του 2018 που οι “κιτρινόμαυροι” πανηγύρισαν νίκη σε ντέρμπι και αυτό έχει βλάψει σημαντικά την ψυχολογία

των (παλιών) ποδοσφαιριστών του κλαμπ.

Διαβάστε: Ο Νεστορίδης αποπειράθηκε να δραπετεύσει από το “Σωτηρία”

Ο Άμραμπατ αναμένεται να ηγηθεί των επιθέσεων της ΑΕΚ σ’ ακόμα ένα ντέρμπι. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Κάποια στιγμή όμως αυτό το κακόγουστο αστείο με τη μόνιμη αποτυχία στα ντέρμπι θα πρέπει να λάβει τέλος για την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Οι παίκτες της Ένωσης θα πρέπει να παρουσιάσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους και να αποδείξουν ότι η ποιότητά τους είναι ικανή να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕΚ για 60 λεπτά ήταν ανώτερη, είχε τον έλεγχο, είχε ευκαιρίες, αλλά και προϋποθέσεις για να κερδίσει το ματς όμως αρκέστηκε στην ισοπαλία που την άφησε με πίκρα στο τέλος της βραδιάς.

Ο Οφρυδόπουλος γνωρίζει πολύ καλά ότι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολη υπόθεση για την ομάδα του. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη σπουδαία πρόκριση επί της Γάνδης και βρίσκεται στα προημιτελικά όπου τον περιμένει η Μαρσέιγ, έχει πολλά προβλήματα βασικών παικτών, έχει κούραση από διαδοχικά ματς και ταξίδι, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει πως θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά για την ΑΕΚ.

Ο Κούρτιτς ξεκουράστηκε, άρα επιστρέφει και φυσικά όποιοι μπουν για λογαριασμό των “ασπρόμαυρων” θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα στον Λουτσέσκου. Άλλωστε, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δείξει στο παρελθόν πως αυτά τα ματς δεν θέλει να τα χάνει και δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό μια πρόκριση.

Νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα της ΑΕΚ αναμένεται να είναι ο Κριχόβιακ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Η ΑΕΚ με τον Κριχόβιακ να είναι νέο πρόσωπο στο ρόστερ της και κατά 90% νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί το καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκεται από τη στιγμή που ήρθε ο Οφρυδόπουλος. Θα ψάξει τη νίκη χωρίς να παρασυρθεί από τα συναισθήματά της και να μείνει πιστή στο πλάνο της.

Οι παίκτες βγάζουν φρεσκάδα, κάποια πράγματα φαίνεται πως έχουν διαφοροποιηθεί σε σχέση με το παρελθόν και οι “κιτρινόμαυροι” ευελπιστούν να φανεί αυτό και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου ενδεχόμενη νίκη θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα έχει τελειώσει τίποτα.

Το πιθανό σχήμα και η εντεκάδα που θα παρατάξει ο Οφρυδόπουλος. ΠΗΓΗ: In Time Sports
Keywords
Τυχαία Θέματα