Σάκκαρη: Κόντρα στη Ρους στον 2ο γύρο της Πάρμα

Την Ολλανδή και Νο114 του κόσμου Αράντσκα Ρους θα αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά στην Πάρμα

Η αριστερόχειρας Ρους επικράτησε της Πάνα Ουντβάρντι από την Ουγγαρία με 7-5, 6-3 μετά από δύο ώρες εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο τουρνουά. 

Η Ρους ξεκίνησε εντυπωσιακά κατακτώντας τα 5 πρώτα games της

αναμέτρησης (5-0), ωστόσο η Νο83 του κόσμου Ουντβάρντι απάντησε με το ίδιο σερί ισοφαρίζοντας σε 5-5! Το καθοριστικό break για τη Ρους ήρθε στο 12ο game (7-5) παίρνοντας προβάδισμα στα sets με 1-0.

Όπως ξεκίνησε το 1ο set έτσι ξεκίνησε και το 2ο με την Ρους να παίρνει προβάδισμα με 3-0, έχοντα βρει και πάλι πρώτη break, αλλά την Ουντβάρντι να το παίρνει πίσω (3-2). 

Το 2ο break στο set της Ρους έγειρε οριστικά την πλάστιγγα προς το μέρος της Ολλανδής, η οποία χωρίς να κινδυνέψει στο service της από εκείνο το σημείο και μετά έφτασε στη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Σάκκαρη και Ρους θα συναντηθούν για 4η φορά με την Ελληνίδα τενίστρια να κυριαρχεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχοντας κερδίσει και τα τρία παιχνίδια και μάλιστα χωρίς να χάσει set

Τελευταία φορά που οι δύο τους συναντήθηκαν ήταν στον 1ο γύρο του Wimbledon το 2021 με τη Σάκκαρη να επικρατεί εύκολα με 6-1, 6-1. 

WTA 250 PARMA LADIES OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Σάκκαρη: Κόντρα στη Ρους στον 2ο γύρο της Πάρμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα