Ντελ Πότρο: “Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να ανέβω σκάλες χωρίς να πονέσω”

Ο Χουάν Μαρτίν ντελ Πότρο μίλησε για τη σκληρή καθημερινότητά του, η οποία συνοδεύεται από πολλές δυσκολίες, αλλά και πόνο, όπως δήλωσε ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του Λονδίνου (2012) και “ασημένιος” στο Ρίο (2016). 

“Αυτό που μπορώ να κάνω χωρίς πόνο, είναι να περπατήσω.”, είπε. “Δεν μπορώ να ανέβω σκάλες, δεν μπορώ να οδηγήσω σε μεγάλες αποστάσεις χωρίς να ξεκουράσω τα πόδια μου. Αυτή είναι η κατάστασή μου, αυτή είναι η πραγματικότητά μου.”

“Είναι μια δύσκολη συνθήκη, όμως πάντα προσπαθώ να τη βελτιώσω. Αυτό που θέλω είναι να ζήσω με τον καλύτερο

δυνατό τρόπο, παρά το προβλήματά μου.”

“Πριν από μερικές εβδομάδες ήμουν στην Ελβετία όπου είδα έναν ακόμα γιατρό. Μου προτάθηκε θεραπεία από πολλούς παίκτες που όμως δεν είχε αποτελέσματα. Έχω πίστη σε κάθε νέα θεραπεία που δοκιμάζω, αλλά όταν αυτή αποτυγχάνει καταρρέω ψυχολογικά. Για 3,5 χρόνια, παρά τις πολλές επεμβάσεις και θεραπείες συνέβαινε ακριβώς το ίδιο.”

Όσο για τη ζωή του χωρίς το τένις ο “Ντέλπο” τόνισε: “Δεν είχα ήρεμη μετάβαση. Δεν μπορούσα να αποδεχθώ τη ζωή μου χωρίς το τένις. Δεν κατάφερα να προετοιμάσω τον εαυτό μου και δεν ήξερα τι κάνουν τα άλλα παιδιά που περνούν τη συγκεκριμένη διαδικασία. Ήμουν Νο3 του κόσμου και ξαφνικά είμαι εδώ χωρίς τίποτα.”

The post Ντελ Πότρο: “Δεν μπορώ να οδηγήσω, δεν μπορώ να ανέβω σκάλες χωρίς να πονέσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντελ Πότρο, “Δεν,ntel potro, “den