Ναδάλ: “Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ από το τένις”

Ο Ράφαλ Ναδάλ φρόντισε να καθησυχάσει τους φαν του ξεκαθαρίζοντας με δηλώσεις του ότι δεν έχει σκοπό να πει αντίο στο τένις. 

Ο 36χρονος Ισπανός, παρά τα πολλά προβλήματα τόσο με τον τραυματισμό του στους κοιλιακούς, όσο και με τη δύσκολη εγκυμοσύνη της συζύγου του, βρέθηκε στο Λονδίνο για να αγωνιστεί δίπλα στον Ρότζερ Φέντερερ στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του Ελβετού. 

Αμέσως μετά ο Ναδάλ επέστρεψε στην Ισπανία καθώς θέλησε να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του. 

“Στο σπίτι η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη από το συνηθισμένο, αλλά ευτυχώς

όλα είναι καλύτερα τώρα. Από την άλλη ήταν πολύ σημαντικό να βρεθώ στο Λονδίνο. Ήταν πολύ σημαντικό τόσο για μένα όσο και για τον Ρότζερ.”

“Έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Το ξέρω ότι ο τραυματισμός στο γόνατο ήταν δύσκολη στιγμή για εκείνον, ο οποίος έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια σωματικά και ψυχικά για να μπορέσει να επιστρέψει. Είναι φανταστικό που μπόρεσε να αποσυρθεί μέσα στο court. Δεν θα μπορούσα να το χάσω ανεξάρτητα από τα προσωπικά μου θέματα.”

Όσο για το μέλλον του και για το αν σκέφτεται να αποσυρθεί, ο 36χρονος τόνισε: “Αυτή τη στιγμή δεν είμαι καλά γι’ αυτό δεν πρόκειται να αγωνιστώ. Δεν νιώθω καλά και δεν πρόκειται να το αρνηθώ. Το έχω νιώσει πολλές φορές μέσα στη σεζόν. Ειλικρινά νόμιζα ότι το φετινό Roland Garros θα ήταν το τελευταίο τουρνουά της καριέρας μου.”

“Σε κάθε περίπτωση όμως δεν θέλω να σκέφτομαι την απόσυρση. Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι να λύσω τα προσωπικά μου θέματα και μετά να οργανώσω της ζωή μου με σωστό τρόπο. Στόχος μου είναι να επιστρέψει η ηρεμία τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μου ζωή.”

The post Ναδάλ: “Δεν σκέφτομαι να αποσυρθώ από το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ναδάλ, “Δεν,nadal, “den