Σινσινάτι: Διπλή αποστολή για Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κάνει πρεμιέρα στο Western & Southern αγωνιζόμενος τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά σε μια ημέρα με πολλές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε αντρικό και γυναικείο ταμπλό. 

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Σέρβο και Νο46 του κόσμου Φίλιπ Κραΐνοβιτς σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει μετά τις 21:30 GR. Τσιτσιπάς και Κραΐνοβιτς έχουν παίξει μεταξύ τους τρεις φορές με τον Έλληνα τενίστα να προηγείται με 2-1, ωστόσο στην τελευταία τους συνάντηση (Αμβούργο 2021) ο Σέρβος είχε επικρατήσει στα τρία sets. 

Περίπου στις 00:00 GR ο Στέφανος Τσιτσιπάς

θα επιστρέψει στο court όπου μαζί με τον Χόλγκερ Ρουν θα παίξουν στον 1ο γύρο στα διπλά κόντρα στους Ράφαελ Μάτος (Βραζιλία) και Νταβίντ Βέγκα Ερνάντεζ (Ισπανία). 

Στο κεντρικό court το πρόγραμμα θα ανοίξει (18:00 GR) η βρετανική μονομαχία με τον Άντι Μάρεϊ να αντιμετωπίσει τον Κάμερον Νόρι, ενώ βρετανικό ενδιαφέρον θα έχει και το παιχνίδι που θα ακολουθήσει με την πρωταθλήτρια του 2020, Βικτόρια Αζαρένκα να κοντράρεται με την Έμμα Ραντουκάνου. 

Στο 3ο κατά σειρά παιχνίδι στο κεντρικό court ο Τέιλορ Φριτς θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στον Νικ Κύργιο σε μια από τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Τετάρτης, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και ο Ράφα Ναδάλ που επιστρέφει στη δράση μετά από την απόσυρσή του από τα ημιτελικά του Wimbledon, με τον Ισπανό να βρίσκει απέναντί του τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς. 

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ολοκληρώσουν τας ξημερώματα της Πέμπτης η Πάολα Μπαντόσα με την Άλια Τομλιάνοβιτς. 

Από το Grand Stand θα ξεκινήσει την προσπάθειά της στο Σινσινάτι και η Ονς Ζαμπέρ κόντρα στην Αμερικανίδα Κάθριν ΜακΝάλι, ενώ πρεμιέρα θα κάνει και η Νο1 του κόσμου Ίγκα Σφιόντεκ κόντρα στην Αμερικανίδα Σλόουν Στίβενς. 

Το πρόγραμμα στο 2ο μεγαλύτερο court του Σινσινάτι θα κλείσει ο αμερικανικός “εμφύλιος” μεταξύ των Φράνσις Τιάφο και Σεμπάστιαν Κόρντα. 

Από εκεί και πέρα ο Αντρέι Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον lucky loser Φάμπιο Φονίνι, ενώ ο Γιάνικ Σίνερ θα αναμετρηθεί με τον επικίνδυνο Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Διπλή αποστολή για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα