Σινσινάτι: Στα δύο σετ Μεντβέντεφ και Αλκαράθ (vids)

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μόντρεαλ, ο Κάρλος Αλκαράθ ανέκαμψε στο πρώτο του παιχνίδι στο Σινσινάτι και πέτυχε την πρώτη νίκη καριέρας στο Western & Southern Open, στη δεύτερη παρουσία του στο Masters του Οχάϊο.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον 27χρονο, Νο72 της κατάταξης, Μακένζι ΜακΝτόναλντ τον οποίον κέρδισε με 6-3, 6-2 σε μόλις 66 λεπτά στο Grandstand.

“Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μου σήμερα. Ένας από τους στόχους μου στο τουρνουά είναι να διαχειριστώ την πίεση και να το απολαύσω

όπως έκανα στο ξεκίνημα της χρονιάς και πέρυσι. Να ευχαριστηθώ το τένις και να παραμείνω ήρεμος. Το έκανα στο πρώτο μου ματς και είμαι χαρούμενος” είπε ο Αλκαράθ ο οποίος πέτυχε την 43η νίκη του στη σεζόν (43-8).

Στον 3ο γύρο του Cincinnati Masters, ο 19χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον πρώην πρωταθλητή του US Open, Μάριν Τσίλιτς ο οποίος κέρδισε με τη σειρά του 6-4, 6-7(5), 7-6(5) τον Εμίλ Ρουσουβουόρι.

Λίγο αργότερα, την πρόκριση για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και το Νο1 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ ο οποίος λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες, σώζοντας set point του Μπότικ Βαν Ντε Ζαουντσουλπ στο 2ο σετ, φτάνοντας στη νίκη με 6-4, 7-5 επί του Ολλανδού.

Προερχόμενος από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μόντρεαλ (2ος γύρος, Κύργιος), ο Ρώσος πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που ψάχνει στο Σινσινάτι προκειμένου να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή του στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 3ο γύρο του Masters τουρνουά, ο Μεντβέντεφ περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Πολ-Σαποβάλοφ.

Στο τελευταίο ματς της Τρίτης, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν επικράτησε 7-6(3), 3-6, 6-2 του Ασλάν Καρατσεφ και θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τσιτσιπά-Κραϊνοβιτς στη φάση των “16”.

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Στα δύο σετ Μεντβέντεφ και Αλκαράθ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα