Σάκκαρη για Γιάννη: “Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο” (vid)

Στο 100% συμφώνησε με τα όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της ομάδας του, μετά την ήττα αποκλεισμό από τους Miami Heat, η Μαρία Σάκκαρη, στηρίζοντάς τον έμπρακτα για τις απόψεις του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Milwaukee Bucks έδωσε μία αποστομωτική απάντηση σε ρεπόρτερ που τον ρώτησε αν η σεζόν του θεωρείται αποτυχημένη μετά τον αποκλεισμό, και η 27χρονη Ελληνίδα τοποθετήθηκε πάνω στις δηλώσεις

του Γιάννη, ενώ παράλληλα εξέφρασε το πόσο τον εκτιμά, τόσο ως αθλητή, όσο και ως άνθρωπο.

Υπενθυμίζουμε, πως η Μαρία βρίσκεται στον 3ο γύρο του Madrid Open, έχοντας επικρατήσει στην πρεμιέρα της κόντρα στην Άραντσκα Ρους, και αύριο θα παίξει την είσοδό της στη φάση των “16” της WTA 1000 διοργάνωσης, απέναντι στην Ρεμπέκα Μασάροβα.

“Είμαι χαρούμενη που κάποιος σαν τον Γιάννη μίλησε γι’ αυτό και ίσως είναι και μια αφύπνιση σε όσους βρίσκονται εκτός αθλητισμού, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει όταν χάνεις ή όταν δεν επιτυγχάνεις τους στόχους σου. Δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου”.

“Είμαι σίγουρη πως είναι πολύ απογοητευμένος που δεν προκρίθηκαν, όμως ο τρόπος που το διαχειρίζεται και η νοοτροπία του, είναι πράγματα που τον κάνουν ξεχωριστό. Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο και γι’ αυτό είναι είδωλό μου. Δεν είναι “freak” μόνο ως αθλητής, είναι “freak” και πνευματικά”.

“Πάντα ισχυρίζεται πως το τένις είναι το πιο δύσκολο άθλημα και μου έχει μιλήσει γι’ αυτό, γενικά πιστεύω πως θαυμάζει τα ατομικά αθλήματα. Γι’ αυτό και έχει βελτιωθεί τόσο πολύ, γιατί θεωρεί τον εαυτό του ξεχωριστό μέσα σε μια ομάδα, επειδή καλείται να πάρει στις πλάτες του όλη την ομάδα”.

“Το τένις είναι ένα άθλημα που κάθε εβδομάδα χάνεις και πρέπει να προσπαθήσεις ξανά και ξανά, για να τα σβήσεις όλα και να αρχίσει πάλι από το μηδέν”.

The post Σάκκαρη για Γιάννη: “Γι’ αυτό είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα