Σάκκαρη: “Είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ντόπια παίκτρια” (vid)

Ευχαριστημένη με την πρόκριση της στα προημιτελικά του China Open εμφανίστηκε στις on court δηλώσεις της η Μαρία Σάκκαρη, που δε γνώριζε την επόμενη αντίπαλή της στο Πεκίνο, καθώς το παιχνίδι της Κόκο Γκοφ ήταν πριν από το δικό της και δε γνώριζε την εξέλιξή του.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια ρωτήθηκε επίσης για το σημερινό παιχνίδι , αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ αναφέρθηκε και στις προσδοκίες της για το τελευταίο 1000άρι της ασιατικής περιοδείας, αλλά και γενικότερα σε κάθε τουρνουά.

“Οι προσδοκίες

μου σε κάθε τουρνουά είναι να φτάνω όσο πιο μακριά μπορώ, εδώ είναι ένα από τα δυνατότερα τουρνουά της χρονιάς, οπότε όσο πιο μακριά πας τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Περιμένω ακόμα μια μάχη και ελπίζω να μπορέσω να μείνω στο Πεκίνο μέχρι το τέλος.

Δεν σταμάτησα να πιστεύω ότι θα έκλεινα το ματς ακόμα και όταν ήμουν πίσω με BP. Είναι πολύ δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ντόπια παίκτρια. Ήταν η τελευταία Κινέζα στο ταμπλό του μονού, οπότε όλοι την υποστήριζαν, αυτό περίμενα.

Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που πάλεψα. Η συμπεριφορά μου στο κορτ σήμερα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, όμως είμαι χαρούμενη που πέρασα στα προημιτελικά και συνεχίζω εδώ”.

Maria Sakkari after beating Xinyu Wang in Beijing:

“It’s very tough when you play a local. She’s the last Chinese in the singles draw. Everyone’s gonna support her, that’s expected. I’m just happy with the way I fought.” pic.twitter.com/yqJTamdws3

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) October 5, 2023

The post Σάκκαρη: “Είναι δύσκολο όταν αντιμετωπίζεις μια ντόπια παίκτρια” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα