Shanghai Masters: Με Χιτζικάτα ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο (vid)

Κόντρα στον Ρίνκι Χιτζικάτα θα παίξει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το πλαίσιο της πρεμιέρας του στον 2ο γύρο του Shanghai Masters, με στόχο φυσικά την επιστροφή τους στις νίκες στο Tour, αλλά και την καλύτερη δυνατή πορεία του στη διοργάνωση.

Ο 22χρονος Αυστραλός, που προέρχεται από τα προκριματικά του τελευταίου 1000άριου της ασιατικής περιοδείας, επικράτησε του Λάσλο Τζέρε με 7-6(4), 7-5, έπειτα από 2 ώρες και 18 λεπτά αγώνα στο Court 3, για να προκριθεί και να δώσει συνέχεια στις προσπάθειές του.

Για να πάρει την πρόκριση, ο Χιτζικάτα

ολοκλήρωσε το ματς με απολογισμό 2 άσων και 17 winners, ενώ υπέπεσε σε 14 αβίαστα και μόλις 3 διπλά σφάλματα. Ήταν εξαιρετικός από το 1ο service (77%, 48/62), εκμεταλλεύτηκε τα 3/5 BP που είχε, και έσωσε 7/8 προσπάθειες του Σέρβου.

Το 1ο set κρίθηκε στις λεπτομέρειες του ΤΒ, καθώς κανένας από τους δύο δε βρήκε break πιο πριν, ενώ στην επανάληψη, αν και ο Τζέρε ξεκίνησε πρώτος από το service και προηγήθηκε, ο Αυστραλός με σερί 3/3 games και ενδιάμεσο break πήρε διαφορά (3-1), έχασε την ευκαιρία να σερβίρει για τη νίκη στο 10ο game (5-5), αλλά στο φινάλε με νέο break και διπλό MP πήρε την καθαρή νίκη (7-5).

Αυτή θα είναι μόλις η 2η συνάντηση των Τσιτσιπά και Χιτζικάτα στο Tour, μετά την πρώτη τους αναμέτρηση φέτος στη Μελβούρνη για το Australian Open. Ο No6 του κόσμου είχε επικρατήσει με 6-3, 6-0, 6-2 για να προκριθεί στον 3ο γύρο του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Mission accomplished @rinky_23 defeats Laslo Djere 7-6(4) 7-5 to open up his @SH_RolexMasters account in style.#RolexShanghaiMasters pic.twitter.com/8bAijaPHrN

ATP Tour (@atptour) October 5, 2023

The post Shanghai Masters: Με Χιτζικάτα ο Τσιτσιπάς στον 2ο γύρο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα