Σάκκαρη: “Είμαι χαρούμενη που έδωσα στην ομάδα το πρώτο πόντο” (vid)

03:54 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη εμφανίστηκε ικανοποιημένη από την πρώτη νίκη στη σεζόν, αλλά και από τον πρώτο πόντο που έδωσε στην ελληνική ομάδα στο φετινό United Cup, μετά την εύκολη επικράτησή της κόντρα στην Χιλιανή και Νο671 του κόσμου, Ντανιέλα Σεγέλ. 

“Δεν έμοιαζε τόσο σαν πρώτο ματς της σεζόν, μοιάζει σαν χθες όταν έπαιζα τον τελευταίο μου αγώνα για την προηγούμενη σεζόν. Νιώθω καλά και είμαι χαρούμενη που έδωσα στην ομάδα μου τον πρώτο πόντο. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και περιμένω με ενθουσιασμό για ό,τι ακολουθήσει ”, δήλωσε στον

Μαρκ Φιλιππούση η Ελληνίδα τενίστρια. 

Η Σάκκαρη μίλησε και για τον περσινό τίτλο της στο 1000άρι τουρνουά της Γουδαλαχάρα, αλλά και για τη στήριξη της ελληνικής ομάδας από την ελληνική κοινότητα στην Αυστραλία. 

“Η κατάκτηση του τίτλου ήταν κάτι τεράστιο για μένα, ήταν κάτι που χρειαζόμουν πολύ και κάτι που μου έλειπε. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρήκα τρόπο να αλλάξω τα πράγματα την περσινή σεζόν, γιατί δεν θα πω ψέματα, μέχρι τότε ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Κατάφερα να τερματίσω στο Top 10 για 3η σερί χρονιά κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα.”

“Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι σαν να παίζουμε στην πατρίδα μας εδώ. Είσαι έξω στον δρόμο και πρέπει να προσέχεις τι θα πεις αν μιλήσεις ελληνικά! Είναι εκπληκτικό να βλέπεις τόσες ελληνικές σημαίες. Θέλω να μείνουμε εδώ όσο περισσότερο γίνεται και να βλέπουμε την ελληνική κοινότητα του Σίδνεϊ να μας υποστηρίζει.”

UNITED CUP FULL SCHEDULE

The post Σάκκαρη: “Είμαι χαρούμενη που έδωσα στην ομάδα το πρώτο πόντο” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα