Σάκκαρη: “Είμαι απογοητευμένη, έπαιξα στο 60%-70% μου”

Απογοητευμένη για την εμφάνισή της, αλλά σίγουρη για την καλύτερη συνέχεια της σεζόν, εμφανίστηκε η Μαρία Σάκκαρη αμέσως μετά τον αποκλεισμό της, από το φετινό Αυστραλιανό Όπεν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, μίλησε για τον καύσωνα, που της έκανε τη ζωή δύσκολη και άλλαξε τις ισορροπίες, κάνοντας πιο γρήγορο το court, καθώς αποκάλυψε και το πρόγραμμά της για τη συνέχεια της χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν απογοητευτική εμφάνιση από μέρους μου. Οι συνθήκες ήταν πολύ γρήγορες, η Τζέσικα

έπαιζε γρήγορα και δεν είχα απαντήσεις στο παιχνίδι της. Προσπάθησα να παίξω όσο καλύτερα μπορούσα, αλλά έπιασα περίπου στο 60%-70% του τένις μου. Γι’ αυτό απογοητεύτηκα.

Δεν ήταν σοκαριστική η ήττα, γιατί ξέρω ότι η Τζέσικα είναι πολύ καλή τενίστρια. Ποτέ δεν είμαι σίγουρη για νίκη, πριν ξεκινήσει ένα ματς. Κι επειδή είμαι στο Top10, δεν σημαίνει ότι θα κερδίζω συνέχεια, κάθε τουρνουά.

Προσπαθώ να μην απογοητευτώ πάρα πολύ, αλλά σίγουρα οι πρώτες 24 ώρες μετά την ήττα, θα είναι δύσκολες για εμένα. Πάντως, θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ όσο πιο σύντομα γίνεται στο επόμενο τουρνουά μου, στην Αγία Πετρούπολη. Έχω καλές ελπίδες φέτος να τα πάω καλά σε όλα τα τουρνουά και έχω αυτοπεποίθηση.

Υπήρχαν στιγμές στο ματς που ένιωθα άσχημα με τον καύσωνα. Δεν το περίμενα αυτό από τον εαυτό μου, γιατί είμαι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες και συνήθως παίζω καλά. Το άγχος, μου έκανε τη ζωή λίγο πιο δύσκολη.

Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ξεπεράσω αυτή την ήττα. Συνήθως μου παίρνει περίπου 24 ώρες. Θα μιλήσω με την ομάδα μου, μιας και πάντα θέλω να εκφράζω τα συναισθήματά μου σε αυτούς. Αισθάνομαι καλύτερα έτσι.

Είμαι απογοητευμένη τώρα, αλλά αν συνεχίσω να παίζω καλά, όπως έπαιζα πέρυσι, σίγουρα θα έρθουν επιτυχίες. Είμαι σίγουρη γι’ αυτό.

Το πρόγραμμά μου λέει πως θα παίξω σίγουρα στην Α.Πετρούπολη, στη συνέχεια θα πάω μάλλον σε Ντουμπάι, Ντόχα, Indian Wells και Μαϊάμι”.

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Σάκκαρη: “Είμαι απογοητευμένη, έπαιξα στο 60%-70% μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα