Ζβέρεφ: “Έπαιξα απαίσια, δεν υπάρχουν δικαιολογίες”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ήταν πολύ πικραμένος αμέσως μετά την ήττα-αποκλεισμό του από τον Ντένις Σαποβάλοφ και έκανε αυστηρή αυτοκριτική, στην τελευταία φετινή συνέντευξη τύπου του από τη Μελβούρνη.

Ο Γερμανός, έδωσε συγχαρητήρια στον Σαποβάλοφ για την πρόκρισή του στα προημιτελικά, όμως στάθηκε στη δική του, σύμφωνα με τον ίδιο, απαίσια εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Όλα πήγαν στραβά. Ο Ντένις έπαιζε αρκετά πίσω από τη βασική γραμμή σήμερα, οπότε γυρνούσε πολλές μπάλες από τα σερβίς μου,

αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν έκανα τίποτε θετικό στο παιχνίδι μου.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κρατήσω από αυτό το ματς. Είναι, μάλλον, το χειρότερο ματς που έχω παίξει μετά το Wimbledon. Συγχαρητήρια στον Ντένις, το αξίζει να βρίσκεται στα προημιτελικά, γιατί έχει δουλέψει και έχει βελτιωθεί πολύ το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως, πρέπει να κοιτάζω τον εαυτό μου και πραγματικά, έπαιξα απαίσια.

Για να είμαι ειλικρινής, έπαιζα άσχημα ολόκληρη την εβδομάδα. Μόνο κόντρα στον Τζον (Μίλμαν) έπαιξα ίσως λίγο καλύτερα, αλλά τίποτε το σπουδαίο κι εκεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είχα στόχο να κερδίσω το τουρνουά και να γίνω Νο1, όμως έτσι όπως έπαιξα, προφανώς και δεν το άξιζα.

Είναι ανόητο να μιλάω για το Νο1 τώρα, μετά από ένα τέτοιο ματς. Πρέπει πρώτα να τα βρω με τον εαυτό μου. Έκανα καλή προετοιμασία, έκανα καλή off-season, όμως πρέπει να γίνω καλύτερος. Είμαι Νο3 στον κόσμο και πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου. Σήμερα δεν ήμουν αρκετά καλός για να κερδίσω τον Ντένις”.

AO MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Ζβέρεφ: “Έπαιξα απαίσια, δεν υπάρχουν δικαιολογίες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα