Εντυπωσιακή πρόκριση για Λάκη και Παύλου στο διπλό

Μιχαέλα Λάκη και Δήμητρα Παύλου άφησαν πίσω τους το 1ο set, το οποίο έχασαν με breadstick, φτάνοντας στην ανατροπή κόντρα στις Νο4 του ταμπλό, Λάουρα Χιεταράντα (Φινλανδία) και Σολάνα Σιέρα (Αργεντινή), μετά από ένα δραματικό super tie-break με 1-6, 6-3, [10-7] εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον 2ο γύρο του Australian Open (juniors). 

Οι δύο Ελληνίδες τενίστριες,

οι οποίες συνεργάζονται για 1η φορά σε ένα Grand Slam, βρήκαν το καθοριστικό break στο 8ο game του 2ου set (5-3), για να κλείσουν το set σε 29 λεπτά ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Το super tie-break ήταν δραματικό με τις Λάκη και Παύλου να παίρνουν προβάδισμα με 3/2. Στη συνέχεια το δίδυμο Χιεταράντα/Σιέρα πέρασε μπροστά με 6/5, αλλά από εκεί και πέρα Λάκη και Παύλου κατέκτησαν τους 6 από τους τελευταίους 7 πόντους φτάνοντας σε μια μεγάλη πρόκριση.

Ήττα στο απλό για Παύλου

Νωρίτερα η Δήμητρα Παύλου αγωνίστηκε στο απλό για τον 1ο γύρο τουρνουά, γνωρίζοντας την ήττα από την 17χρονη Σέρβα Τιάνα Σρετένοβιτς με 6-0, 7-6(6), με την Ελληνίδα τενίστρια να χάνει διπλό set-point στο tie-break (6/4), ενώ και στην αρχή του set είχε προηγηθεί με 2-0 και 3-1.

Αντίθετα η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει στο τουρνουά όπου θα αγωνιστεί στον 2ο γύρο απέναντι στην 16χρονη Βρετανίδα Ράνα Άκουα Στόιμπερ την οποία θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα της Δευτέρας (03:30GR).

AO GIRLS SINGLES DRAW

Θάνος Σταθόπουλος

The post Εντυπωσιακή πρόκριση για Λάκη και Παύλου στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα