Σαμπαλένκα: “Θα είμαι έτοιμη να παλέψω” (vid)

Για τη μεγάλη νίκη της απέναντι στον Κόκο Γκοφ, αλλά και την back to back πρόκρισή της στον τελικό του Australian Open μίλησε η Αρίνα Σαμπαλένκα στη συνέντευξη Τύπου. Ρωτήθηκε για τις διαφορές που είχε το ματς μ’ εκείνο της Νέας Υόρκης, αλλά και το αβαντάζ που θεωρεί ότι έχει κόντρα στην Κίνγουεν Ζενγκ.

“Ναι, ήταν ένα υπέροχο ματς. Η Γκοφ είναι μία εξαιρετική τενίστρια, και πάντα είναι απαιτητικά τα παιχνίδια μας. Νομίζω πως το κλειδί για τη νίκη ήταν ότι έμεινα συγκεντρωμένη.

Ανεξάρτητα

από οποιαδήποτε συνθήκη του αγώνα, ανεξάρτητα από το σκορ, απλά προσπαθούσα για το καλύτερο. Εννοείται είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σ’ έναν ακόμα τελικό Grand Slam. Ελπίζω αυτή τη φορά να τα πάω λίγο καλύτερα, σε σχέση με την προηγούμενη φορά.”

Σχετικά με τις διαφορές με τον τελικό της Νέας Υόρκης, είπε: “Στη Νέα Υόρκη έπαιξε περισσότερο παθητικά. Δεν την είχα πιέσει τόσο, εκτός από το πρώτο set. Μετά άρχισε να πέφτει ο ρυθμός μου, μπήκα σε πολλά ράλι, και αυτό δεν πήγε τόσο καλά για μένα.

Στην preseason εστίασα στο πως να προσεγγίζω τα χτυπήματα. Να ανεβαίνω στο φιλέ και να τελειώνω πολλούς πόντους εκεί, και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που σήμερα το κατάφερα αυτό. Αυτή ήταν η διαφορά στα δύο παιχνίδια.”

Σχετικά με το αβαντάζ που θα έχει στον τελικό, απέναντι σε μία τενίστρια που είναι για πρώτη φορά φιναλίστ, απάντησε: “Θα έλεγα συναισθηματικό αβαντάζ. Θα είμαι εξαρχής έτοιμη για να παλέψω.

Δε θα τρελαθώ, γιατί όταν παίζεις για πρώτη φορά σε τελικό Grand Slam τα συναισθήματά σου πολλά και βιάζεσαι.Όταν είσαι για τρίτη φορά σ’ έναν τελικό απλά λες “εντάξει, είσαι σ’ έναν τελικό”. Είναι ένα ακόμα παιχνίδι, και προσπαθείς να βγάλεις τον εαυτό σου απ’ αυτές τις σκέψεις.”

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Σαμπαλένκα: “Θα είμαι έτοιμη να παλέψω” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα