Τσιτσιπάς: “Είμαι καλύτερος από αυτό που έδειξα” (vid)

Η προσπάθεια του Στέφανου Τσιτσιπά να πάρει τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο για 3η διαδοχική χρονιά έλαβε τέλος μετά την ήττα στα προημιτελικά από τον Τέιλορ Φριτς.

“Το service μου δεν δούλευε πολύ καλά σήμερα και απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Τέιλορ πρέπει να σερβίρει καλά”, εξήγησε ο Έλληνας τενίστας. “Το αντιλήφθηκα στη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν μπορούσα να βρω το ρυθμό. Είμαι πολύ καλύτερος από αυτό και είμαι απογοητευμένος που δεν μπόρεσα να το δείξω στο παιχνίδι. Προσπάθησα να παλέψω στο δεύτερο σετ.

Είναι ένα καλό μάθημα, δεν είναι μία ευτυχισμένη ημέρα για εμένα αλλά αποτελεί ένα καλό μάθημα”.

Στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε και στην έλλειψη παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο.

“Αυτός ο τραυματισμός στον ώμο μου δεν μου έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσω momentum και ρυθμό. Το σκεφτόμουν, πως θα μπορούσα να είχα κερδίσει βαθμούς στο Ακαπούλκο, ίσως παίζοντας υγιής σε Indian Wells και Miami Open, επειδή αυτός ήταν ο στόχος μου καθώς πρόκειται για μεγάλες διοργανώσεις. Μπορούν να σου δώσουν πολλούς βαθμούς αυξάνοντας την αυτοπεποίθησή σου και να συνεχίσεις την πορεία σου προς το Race to Turin που είναι σημαντικό για εμένα”.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Τσιτσιπάς: “Είμαι καλύτερος από αυτό που έδειξα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα