Ρούνε: “Ο Μπόρις με βοήθησε για να επιστρέψω”

Ο Χόλγκερ Ρούνε, λίγο πριν βρεθεί στο Τορίνο για να αγωνιστεί στα ATP Finals για πρώτη φορά στην καριέρα του, μίλησε για την “μεταμόρφωσή” του το τελευταίο διάστημα και για τη συμβολή που είχε σε αυτήν ο νέος του προπονητής Μπόρις Μπέκερ. 

“Δεν είναι εύκολο να αντιστρέψεις μια αρνητική αγωνιστική κατάσταση, όπου αυτήν που πέρασα τους τελευταίους μήνες”, είπε ο Ρούνε. “Ο Μπόρις με βοήθησε πολύ σε αυτό. Έχω επιστρέψει σχεδόν από το πουθενά, από μια περίοδο που είχα συνεχόμενα αρνητικά

αποτελέσματα, κάνοντας ένα μεγάλο ματς απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς φτάνοντας στο καλύτερό μου επίπεδο.”

“Μπορούμε να δούμε ήδη τα αποτελέσματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει. Ο Μπόρις έκανε αμέσως αρκετές προσαρμογές και μικρές αλλαγές στο παιχνίδι μου με αποτέλεσμα να παίξω πολύ καλύτερα. Δεν θέλω να πω τι ακριβώς άλλαξα. Δεν έχω φτάσει ακόμα στο καλύτερό μου επίπεδο, αλλά βελτιώνομαι γρήγορα.”

“Αν είχα παίξει κόντρα στον Τζόκοβιτς πριν από μερικές εβδομάδες θα είχα χάσει στα 2 sets. Ωστόσο, έκανα ένα μεγάλο παιχνίδι στο οποίο έδειξα ότι είμαι κοντά στο επιθυμητό μου επίπεδο. Αυτό δείχνει πόσο έχω βελτιωθεί.”

“Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα έπρεπε να είχα κάνει κάποια πράγματα διαφορετικά, αλλά μου έλειπε το θάρρος σε ορισμένες στιγμές. Ο αγώνας ήταν παρόμοιος με πέρσι (σ.σ στον τελικό όπου ο Ρούνε κέρδισε τον Τζόκοβιτς), αν και νομίζω ότι σε μερικά διαστήματα ήμουν πιο παθητικός.”

“Τώρα πρέπει να αναλύσω όλα αυτά που έγιναν στο ματς για να επιστρέψω πιο δυνατός και να προσπαθήσω να τον κερδίσω στο Τορίνο.”

Ο Ρούνε ήταν ο τελευταίος που κατάφερε να μπει στα ATP Finals και θα βρεθεί στο Τορίνο μαζί με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ, Αντρέι Ρούπλεφ, Στέφανο Τσιτσιπά και Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

The post Ρούνε: “Ο Μπόρις με βοήθησε για να επιστρέψω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα