Ηράκλειο: Στα προημιτελικά του διπλού Παύλου και Χριστοφή

Με νίκη ξεκίνησαν την πορεία τους στα διπλά του χωμάτινου ITF τουρνουά των 40.000 δολαρίων στο Ηράκλειο Δήμητρα Παύλου και Ελένη Χριστοφή με τις δύο Ελληνίδες τενίστριες να επικρατούν των Μαργκαρίτα Ιγκνατίεβα (Λετονία) και Αλισά Ρεζέρ (Γαλλία) με 6-4, 3-6, 10-8 μετά από μία ώρα και 38 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης. 

Εκεί θα αντιμετωπίσουν τις Νο2 του ταμπλό, Κριστίνα Ντίνου

(Ρουμανία) και Νίκα Ράντισιτς (Σλοβενία), οι οποίες με τη σειρά τους κέρδισαν τις Άννα Ποπέσκου (Μ. Βρετανία) και Ίνγκριτ Βοϊτσινάκοβα (Τσεχία) με 6-2, 6-2. 

Στην 8άδα του διπλού στο Ηράκλειο θα βρεθεί και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία μαζί με την Ρουμάνα Οάνα Γκαβρίλα νίκησαν τις Έλενα Κοροκοζίδη και Αναστάσια Ζολοτάρεβα (Ρωσία) με 6-1, 6-3 μέσα σε 58 λεπτά. 

Στην επόμενη φάση οι Νο1 του ταμπλό θα παίξουν απέναντι στις Ουκρανές Ολεκσάντρα Ολινίκοβα και Αναστασίγια Κονσταντίνοβα Σομπόλεβα που κέρδισαν τις Ιζαμπέλα Μπαρέρα Αγκίρε (ΗΠΑ) και Ντάρια Στεφανία Μαλαέσκου (Ρουμανία) με 6-1, 7-6(2). 

Η δράση στο Ηράκλειο, όσον αφορά τις γυναίκες συνεχίζεται την Τετάρτη για τον 1ο γύρο στο μονό με το μεγάλο παιχνίδι Μιχαέλα Λάκη και Σαπφώ Σακελλαρίδη να ξεχωρίζει, ενώ από ελληνικής πλευρά η Έλενα Κοροκοζίδη θα αντιμετωπίσει την Ρουμάνα Κριστίνα-Αντρέα Μίτου, η Ελένη Χριστοφή την Ισπανίδα Αντρέα Λαθάρο Γκαρθία, ενώ η Δήμητρα Παύλου θα έχει την πιο δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει την Νο182 του κόσμου και Νο2 του ταμπλό Εκατερίνα Μακάροβα. 

The post Ηράκλειο: Στα προημιτελικά του διπλού Παύλου και Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα