Ρουν: “Οι Big 3 δεν είναι Θεοί”

Ο Χόλγκερ Ρουν σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως οι Big 3 (Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς) δεν είναι “θεοί” και αποκάλυψε πως στοχεύει να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες του μέλλοντος.

Ο 18χρονος Δανός ​αντιμετώπισε τον 20 φορές πρωταθλητή Grand Slam Νόβακ Τζόκοβιτς στον πρώτο γύρο του US Open το 2021 χάνοντας με 3-1. Ενώ ο Τζόκοβιτς είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ο Ρούν κατάφερε να κερδίσει το

δεύτερο σετ μέσω τάι-μπρέικ κλέβοντας τις εντυπώσεις του κοινού.

Μιλώντας για αυτό το ματς στο Essentially Sports, ο Ρουν είπε “Ήμουν προφανώς πολύ νευρικός. Είχα χρόνο να προετοιμαστώ ψυχικά για αυτό που θα συμβεί”

“Νομίζω ότι ήδη, σε αυτήν την ηλικία ως 18χρονος, το να κερδίζεις ένα σετ από τον Νόβακ Τζόκοβιτς είναι μεγάλο επίτευγμα. Κάτι για το οποίο μπορώ να είμαι περήφανος και να χτίσω πάνω σε αυτό, το οποίο και έκανα”

“Είναι υπέροχο να προσπαθώ επίσης να ανταγωνιστώ αυτούς τους θρύλους (Τζόκοβιτς, Φέντερερ και Ναδάλ). Αλλά επίσης, δεν είναι θεοί, επομένως κάνουν λάθη. Παίρνουν μερικές περίεργες επιλογές στο γήπεδο επειδή είναι επίσης νευρικοί. Είναι επίσης άνθρωποι” αποκάλυψε ο Δανός.

Όταν ρωτήθηκε για την επόμενη γενιά και αν βλέπει τον εαυτό του στην επόμενη εποχή των καλύτερων παικτών του κόσμου, ο Ρουν δήλωσε “Αυτό είναι το σχέδιο, το ελπίζω!”

“Έχουμε ήδη δει μερικά νέα παιδιά όπως ο Ζβέρεφ και ο Μεντβέντεδ. Αλλά και πάλι είναι καλό να μην βλέπουμε τους Big 3 όλη την ώρα, παρόλο που είναι ίσως οι καλύτεροι του αθλήματος μας”

“Μας λείπουν εκείνοι οι αγώνες όπου έπαιξαν ο ένας εναντίον του άλλου, αλλά εξακολουθεί να είναι διασκεδαστικό για το κοινό να έχει νέο αίμα και λίγη νέα ενέργεια”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ρουν: “Οι Big 3 δεν είναι Θεοί” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα