Επίσημη επίσκεψη Ζαγκλή στην ΕΟΚ

Eπίσημη επίσκεψη στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, υποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου. Την Δευτέρα (27/12), στα γραφεία της ΕΟΚ, ο κ. Λιόλιος, μαζί με μέλη όλης της διοίκησης, θα υποδεχτούν τον κ. Ζαγκλή, ο οποίος θα συνοδεύεται και από άλλους αξιωματούχους της

παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ο γ. γραμματέας της FIBA, επισκέπτεται την ελληνική ομοσπονδία και θα αποτελέσει την απαρχή νέας, αγαστής συνεργασίας, καθώς η συγκυρία είναι ιδανική για την παράλληλη θητεία των δυο Ελλήνων παραγόντων.

Είχε προηγηθεί το ταξίδι του Βαγγέλη Λιόλιου, μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΕΟΚ, Ντίνο Σβερκούνο, στην πόλη Μιές, προάστιο της Γενεύης, όπου εδρεύει η FIBA, δέκα ημέρες μετά τις εκλογές ΕΟΚ και στην συνάντηση των δυο Ελλήνων αξιωματούχων, είχε προσκληθεί επισήμως ο κ. Ζαγκλής στην Αθήνα.

Στην νέα συνάντηση Ζαγκλή-Λιόλιου, μετά την εορτή των Χριστουγέννων, θα προσκληθεί και ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ενώ θα συζητηθούν όλα τα τρέχοντα θέματα του ευρωπαϊκού και του ελληνικού μπάσκετ, ενώ στην ατζέντα θα συμπεριληφθεί και η ανάλυση των προϋποθέσεων ανάληψης μίας διοργάνωσης επιπέδου Εθνικών ομάδων Ανδρών, τα προσεχή χρόνια από την Ελλάδα.

Οι δυο τελευταίες διοργανώσεις που φιλοξενήθηκαν στην Αθήνα, ήταν το Ευρωμπάσκετ ’95 και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ’98.

Keywords
Τυχαία Θέματα