Ρούμπλεφ: “Το πίστεψα μέχρι το τέλος και τα κατάφερα” (vid)

Μεγάλος νικητής του Rolex Monte Carlo Masters ο Αντρέι Ρούμπλεφ, που επέστρεψε από το χαμένο πρώτο σετ, έκανε την ανατροπή και ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο την αγωνιστική του παρουσία στο Μονακό, κατακτώντας τον 1ο τίτλο σε 1000αρι τουρνουά.

Ο 25χρονος Ρώσος εμφανίστηκε φανερά συγκινημένος στις on court δηλώσεις του, και μοιράστηκε τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του, τόσο κατά τη διάρκεια του τελικού κόντρα στον Χόγλκερ Ρούνε, όσο και για το πως

νιώθει για το σπουδαίο επίτευγμα του.

“Κλαίω. Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι τόσο χαρούμενος. Δυσκολεύτηκα πολύ για να φτάσω στην πρώτη κατάκτηση ενός ATP Masters 1000 τουρνουά. Ήμουν πίσω με 1-4 και 0/30, κατάφερα να σώσω 2 BP. Πίστεψα σε εκείνο το σημείο ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά με κάποιο τρόπο το κατάφερα”.

“Ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι θα είχα μια ευκαιρία. Είπα παίξε μέχρι τέλους. Θυμάμαι τους προηγούμενους τελικούς και όταν έχανα νόμιζα ότι δεν θα είχα καμία ευκαιρία και έπεφτα ψυχολογικά. Αλλά σήμερα σκέφτηκα, “απλά πίστεψε μέχρι το τέλος”, και αυτό προσπάθησα να κάνω στο 3ο σετ, ελπίζοντας ότι θα είχα μια επιπλέον ευκαιρία να επιστρέψω”.

Heart of a champion

Let it be said: @AndreyRublev97 never, ever gives up#RolexMonteCarloMasters pic.twitter.com/OYCP2DX23a

Tennis TV (@TennisTV) April 16, 2023

The post Ρούμπλεφ: “Το πίστεψα μέχρι το τέλος και τα κατάφερα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα