Ρούμπλεφ: “Προτείναμε πολλές λύσεις στο Wimbledon για να παίξουμε”

Ο Νο8 στον κόσμο Αντρέι Ρούμπλεφ μίλησε ακόμη μια φορά για την απαγόρευση συμμετοχής των Ρώσων και των Λευκορώσων στο φετινό Wimbledon. O 24χρονος Ρώσος αποκάλυψε πως ο ίδιος μαζί με τους συμπατριώτες του, πρότειναν πολλές λύσεις στους διοργανωτές του Λονδρέζικου Slam, προκειμένου να τους επιτραπεί η συμμετοχή, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν:

“Προτείναμε πολλές 

λύσεις που θα μπορούσαν να είναι πραγματικά χρήσιμες διπλωματικά, όπως το να παίξουμε μικτά διπλά με Ουκρανούς ή να μην παραστούμε στις απονομές σε περίπτωση τίτλου. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το τουρνουά για να δείξουμε ότι δεν πολεμάμε εδώ, ότι δεν υπάρχει πόλεμος στο τένις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό τώρα.

Όλοι εργάζονται όσο το δυνατόν σκληρότερα και συμμετέχουν σε άλλα τουρνουά μόνο και μόνο για να φτάσουν στα τέσσερα Grand Slam και να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Φυσικά, απογοητεύτηκα όταν έμαθα για την απαγόρευση.

Ό,τι κερδίζω στο γήπεδο, το επενδύω στην καριέρα μου και μετά μου απαγορεύουν να κάνω τη δουλειά μου. Είναι σίγουρα απογοητευτικό. Ως τενίστας, θα μπορούσα να δώσω το σωστό μήνυμα από το γήπεδο, αλλά συνέχισα να λαμβάνω την ίδια απάντηση: «Η ρωσική κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματά μας για προπαγάνδα». Ό,τι κι αν έλεγα λοιπόν, η απάντηση ήταν και είναι η ίδια. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το λέγανε αυτό.”

Δανάη Μασκαλέρη

The post Ρούμπλεφ: “Προτείναμε πολλές λύσεις στο Wimbledon για να παίξουμε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα