Swiss Open: Έσωσε MP και προκρίθηκε ο Τιμ (vids)

Ο Ντόμινικ Τιμ κατάφερε να πάρει μια πολύ δύσκολη νίκη στην πρεμιέρα του στο Swiss Open κόντρα στον Ουγκό Γκαστόν (Νο59), σβήνοντας μάλιστα match point του Γάλλου και φτάνοντας έτσι σε μια μεγαλειώδη ανατροπή. Ο Αυστριακός που έπαιξε εξαιρετικό τένις θυμίζοντας τον παλιό του εαυτό στο 2ο και στο 3ο set, έφυγε θριαμβευτής από το κορτ ύστερα από 2 ώρες με σκορ 1-6, 6-1, 7-6(7).

Ο Γκαστόν κυριάρχησε απόλυτα στο 1ο

set και χωρίς να δώσει κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του το κατέκτησε μέσα σε 29 λεπτά παραχωρώντας μόλις 1 game και σβήνοντας 2/2 break points του Αυστριακού.

The fun has begun @domithiem @HugoGaston7 #SwissOpenGstaad pic.twitter.com/lZTfRPwYvu

Tennis TV (@TennisTV) July 19, 2022

O Τιμ αφυπνίστηκε στο 2ο κομμάτι του παιχνιδιού παίρνοντας το προβάδισμα με 4-1, ενώ λίγο αργότερα πέτυχε ακόμη ένα break για να πάρει το set να στείλει το ματς σε 3ο και καθοριστικό set.

Το 3ο set ξεκίνησε αρκετά ισορροπημένα και για τους δύο τενίστες που ήταν συνεπείς στα service τους με τον Τιμ να φτάνει στο μοναδικό break point στο 7ο game, χωρίς να σημειώνει το break. Το set οδηγήθηκε τελικά στο tie-break, εκεί όπου ο Γκαστόν πήρε το προβάδισμα με 4-2.

O Αυστριακός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 5-5 φτάνοντας μάλιστα και σε match point (6-5), με τον Γκαστόν να το σβήνει. Τελικά ο Τιμ κατάφερε να κλείσει το συγκλονιστικό tie break με 9-7 και να πάρει μια πολύ σημαντική από ψυχολογικής άποψης νίκη για την συνέχεια.

Comeback complete @domithiem comes from a set down to defeat Gaston 1-6 6-1 7-6!#SwissOpenGstaad pic.twitter.com/MWJG90CeDU

Tennis TV (@TennisTV) July 19, 2022

Στους 16 του Γκστάαντ, ο Τιμ (που έφτασε τις 4 νίκες σε 6 αγώνες) θα αντιμετωπίσει τον Φεντερίκο Ντελμπονίς (Νο125), ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Μίκαελ Ίμερ (Νο91) με 6-4, 7-5.

ATP GSTAAD SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δανάη Μασκαλέρη

The post Swiss Open: Έσωσε MP και προκρίθηκε ο Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα