Ρούμπλεφ: “Κάποια μέρα θα έρθει η δική μου στιγμή”

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ, Νο8 του κόσμου, δεν τα κατάφερε απέναντι στον συμπατριώτη του και φίλο Ντανίλ Μεντβέντεφ, με τον Νο.4 στη παγκόσμια κατάταξη να είναι ανώτερος σε όλο το παιχνίδι και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο τους παίξανε για 5η φορά, με τον Μεντβέντεφ να έχει επικρατήσει ισάριθμες φορές, έχοντας πάρει πια τον «αέρα» του Ρούμπλεφ.

Ο Ρούμπλεφ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι

στάθηκε στην ανωτερότητα του συμπατριώτη του, ενώ αναφέρθηκε και στα επίπεδα συγκέντρωσης που πρέπει να είναι στο μέγιστο βαθμό σε τέτοια ματς.

”Έπαιξε πραγματικά καλά σήμερα και άξιζε να κερδίσει γιατί ήταν ξεκάθαρα ανώτερος από εμένα,” τόνισε ο Ρούμπλεφ.

”Πρέπει να είσαι 100% συγκεντρωμένος  σε τέτοιους αγώνες, γιατί η παραμικρή στιγμή χαλάρωσης μπορεί να αποδειχθεί μοιραία για σένα και ο αντίπαλος σου να αξιοποιήσει την ευκαιρία.”

Ο Ρούμπλεφ ακόμη αναφέρθηκε στο ότι οι μοναδικές φορές που ένιωσε ότι μπορεί να επιστρέψει καλά τη μπάλα και είχε την ευκαιρία ήταν κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ στο 5-5.

”Στο 5-5 όταν ήμασταν στο πρώτο σετ, είχα κάποιες ευκαιρίες, πίστεψα ότι μπορώ να σπάσω το σερβίς του. Αν το είχα πετύχει αυτό, ίσως μιλούσαμε για διαφορετική ιστορία στη συνέχεια.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ρούμπλεφ: “Κάποια μέρα θα έρθει η δική μου στιγμή” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα