Συντετριμμένος με την ήττα ο Ζβέρεφ – VIDEO

Πολύ στενοχωρημένος, κάτι απόλυτα φυσιολογικό φυσικά, εμφανίστηκε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο 23χρονος τενίστας είχε πάρα πολλές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα σε διαφορετικά σημεία του αγώνα με αποκορύφωμα το τρίτο και το τέταρτο σετ όταν και προηγήθηκε με break, έφτασε κοντά στο διπλό break, αλλά σε ισάριθμες περιπτώσεις είδε τον Τζόκοβιτς να επιστρέφει και να γυρίζει υπέρ του την κατάσταση.

“Παίξαμε καλά και οι δυο μας αλλά

είμαι συντετριμμένος με το αποτέλεσμα. Δεν έχω πρόβλημα να δέχομαι break από έναν returner του επιπέδου του Νόβακ αλλά τα έχω με μένα που δεν κατάφερα να κάνω το δεύτερο break στο σετ. Σωματικά ήμουν πολύ καλά και το ίδιο νομίζω και για τον Νόβακ” ανέφερε.

Συμφώνησε στο ακέραιο και με όσα δήλωσε ο Νόλε σχετικά με τις τεράστιες δυσκολίες συνέχισης του τουρ σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

“Νομίζω ότι, όπως έχει η κατάσταση, δεν είναι εφικτό ένα τουρ με ταξίδια. Η μόνη λύση είναι ό,τι έγινε και εδώ, με ένα venue να διοργανώνει πολλαπλά τουρνουά. Ούτως ή άλλως, δεν θα έχουμε κοινό στα περισσότερα τουρνουά, οπότε δεν αλλάζει και κάτι” σχολίασε.

Κώστας Αϊτάκης

The post Συντετριμμένος με την ήττα ο Ζβέρεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα