Ρόντικ: “Ο Τζόκοβιτς θα έκανε άθλια τη ζωή μου στο Tour”

Ο Άντι Ρόντικ έπλεξε το εγκώμιο του Νόβακ Τζόκοβιτς και δήλωσε ευτυχισμένος που δεν αντιμετώπισε τον Σέρβο στο πικ της καριέρας του…

Ο Αμερικανός πρωταθλητής του US Open 2003 και πρώην Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μπορεί να έπαιξε κόντρα στον Τζόκοβιτς εννιά φορές συνολικά στο Tour (Η2Η 5-4 υπέρ του Ρόντικ), όμως όπως ο ίδιος τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ευτυχώς ο Σέρβος δεν ήταν στο πικ του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρόντικ θεωρεί πως αν ο Νόλε βρισκόταν στο υψηλότερο

του επίπεδο όταν ο Αμερικανός αγωνιζόταν, θα έκανε τη ζωή του άθλια, μιας και οι επιστροφές του στα σερβίς θα ήταν κάτι περισσότερο από εκνευριστικές.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Νόλε, ή κάποιος τενίστας σαν τον Νόλε, θα έκανε τη ζωή μου στο Tour άθλια. Για καλό μου, όταν εγώ έπαιξα με τον Τζόκοβιτς, εκείνος δεν είχε τελειοποιήσει ακόμη τις επιστροφές του στα σερβίς.

Για παράδειγμα, τον Ναδάλ θα μπορούσα να τον κερδίσω μέχρι και 6-2, 6-2 σε μια γρήγορη επιφάνεια. Τον Τζόκοβιτς με τίποτα. Ευτυχώς δεν τον αντιμετώπισα στο πικ του, γιατί θα μου έκανε τη ζωή μίζερη.

Είναι δυο εκ των κορυφαίων όλων των εποχών, αλλά προφανώς και έχουν αρκετές διαφορές στο παιχνίδι τους. Όπως έχουν και με τον Ρότζερ, τον οποίο αντιμετώπισα πάρα πολλές φορές και μπόρεσα να κερδίσω μερικά ματς, κυρίως λόγω της ανωριμότητας του τότε.

Ο κορυφαίος τενίστας που αντιμετώπισα ποτέ πάντως, ήταν ο Πιτ Σάμπρας. Έκανε όσα έκανα εγώ στο court, αλλά τα έκανε σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν γινόταν να τον φτάσω”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ρόντικ: “Ο Τζόκοβιτς θα έκανε άθλια τη ζωή μου στο Tour” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα