Την νίκη της ημέρας ο Αλιασίμ

Ο Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ αναδείχθηκε μεγάλος νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Τρίτης, στο Internazionali BNL D’ Italia. Ο Καναδός άφησε εκτός το Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μετά από 61 λεπτά αγώνα, ο 20χρονος ολοκλήρωσε εμφατικά την δεύτερη δοκιμασία του στη Ρώμη, κερδίζοντας τον βραχύσωμο Αργεντινό με 6-1, 6-3 και πανηγύρισε την πρώτη του Top10 νίκη μετά το 2019!

lang="en">His first victory over a Top 10 opponent since 2019! @felixtennis defeats 2020 Rome finalist Schwartzman 6-1 6-3 to advance to R3.#IBI21 pic.twitter.com/ddS92FVshV

Tennis TV (@TennisTV) May 11, 2021

Στον 3ο γύρο, ο Αλιασίμ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Νταβίντ Γκοφάν και τον Φεντερίκο Ντελμπόνις, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το bracket στο οποίο βρίσκονται οι Ντανίλ Μεντβέντεφ και Ασλάν Καράτσεφ.

Σίγουρα πάντως, η νίκη που έκανε την Τρίτη κόντρα σε έναν από τους καλύτερους τενίστες στη χωμάτινη επιφάνεια, δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο πήρε και ο φιναλίστ της Μαδρίτης, Ματέο Μπερετίνι. Ο Ιταλός δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τελικά ξεπέρασε το εμπόδιο του φορμαρισμένου φέτος, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, με 4-6, 6-2, 6-4.

Στον 2ο γύρο, το Νο9 του ταμπλό θα αντιμετωπίσει τον Τζον Μίλμαν, ο οποίος νωρίτερα την Τρίτη, απέκλεισε τον ντεφορμέ Ντούσαν Λάγιοβιτς, που μετράει πέντε συνεχόμενες ήττες στην αγαπημένη του επιφάνεια.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Την νίκη της ημέρας ο Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Αθλητικά > Tennis24
Ρώμη, Αλιασίμ,romi, aliasim