Εντυπωσιακή επιστροφή για Μουγκουρούθα (vids)

Η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από ένα μήνα απουσίας και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Interaznionali BNL D’ Italia, κερδίζοντας άνετα την Πατρίτσια Μαρία Τιγκ.

Η Ισπανίδα, Νο12 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, απώλεσε μόλις τρία γκέιμς στο ντεμπούτο της στο Foro Italico και “έκλεισε” τη θέση της στον 2ο γύρο του τουρνουά.

Μετά από μόλις

67 λεπτά αγώνα, η Μουγκουρούθα επικράτησε της lucky loser αντιπάλου της με 6-1, 6-2 και προκρίθηκε στις “32” καλύτερες, όπου θα παίξει με την Μπερνάρντα Πέρα.

Victory in the Roman rain!

@GarbiMuguruza defeats Tig 6-1, 6-2 to advance to the @InteBNLdItalia second round. pic.twitter.com/Vey93Idoop

wta (@WTA) May 11, 2021

Εκτός συνέχειας του Italian Open, έμειναν οι Μπελίντα Μπέσνιτς και Σλόαν Στίβενς, που αποκλείστηκαν από τις Κριστίνα Μλαντένοβιτς και Μάντισον Κις, αντίστοιχα.

Η Ελβετή αρχικά, ηττήθηκε με 6-3, 6-4 και γνώρισε για 2η συνεχόμενη φορά τον αποκλεισμό από την Γαλλίδα, στους πρώτους γύρους μεγάλου τουρνουά (τέθηκαν αντιμέτωπες και στη Μαδρίτη, με νικήτρια τη Μλαντένοβιτς).

Στον Αμερικανικό εμφύλιο, αν και η Στίβενς προηγήθηκε με σετ, η Κις είχε απαντήσεις και προκρίθηκε με 4-6, 6-2, 7-5 για να “σφραγίσει” το ντέρμπι με την Ίγκα Σβιάτεκ, στη συνέχεια του Italian Open.

Εκτός Ρώμης άφησε με μεγάλη ανατροπή η Βερόνικα Κουντερμέτοβα την Ελίζ Μέρτενς. Η Ρωσίδα επικράτησε της Νο14 τενίστριας του κόσμου με 4-6, 6-2, 6-3.

Round for the 2016 Rome finalist

@Madison_Keys all smiles with Stephens after coming through in three topsy-turvy sets, 4-6, 6-2, 7-5.#IBI21 pic.twitter.com/AHCC2wID5t

wta (@WTA) May 11, 2021

ITALIAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Εντυπωσιακή επιστροφή για Μουγκουρούθα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα