Rome Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Τζόκοβιτς

Αποφασισμένος να ανακάμψει στη Ρώμη, μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Μόντε Κάρλο και Βελιγράδι, δήλωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος την Τρίτη ρίχνεται στη μάχη του Internazionali BNL d’Italia.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, αντιμετωπίζει στο Center Court του Foro Italico (14:30GR) τον Τέϊλορ Φριτζ ο οποίος στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Ντάνιελ Έβανς που είχε κερδίσει τον Νόλε στο Μονακό.

Τζόκοβιτς και Φριτζ θα αναμετρηθούν για 4η φορά στο ATP Tour, με τον 33χρονο να έχει το απόλυτο των νικών κόντρα στον

23χρονο Αμερικανό. Η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν συναρπαστική καθώς ο Νόλε χρειάστηκε 5 σετ για να κερδίσει τον Φριτζ, για τον 3ο γύρο του Australian Open 2021. Λίγες ημέρες αργότερα, ωστόσο, πανηγύρισε τον 18ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.

Θα προηγηθεί η αναμέτρηση του φιναλίστ της Μαδρίτης, Ματέο Μπερετίνι με τον αξιόλογο Νικολόζ Μπασιλασβίλι στο κεντρικό court (12:30GR).

Από το σημερινό πρόγραμμα των ανδρών, ξεχωρίζει το Ρώσικο ντέρμπι (20:00GR) ανάμεσα στο νέο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον υπερφορμαρισμένο Ασλάν Καράτσεφ ο οποίος δείχνει πιο επικίνδυνος στο χώμα από τον κορυφαίο συμπατριώτη του.

Την Τετάρτη θα πάρουν σειρά οι Ράφαελ Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα σε Γιανικ Σίνερ και Μάριν Τσίλιτς αντίστοιχα.

ROME MASTERS DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Rome Masters: Στη μάχη του τίτλου ο Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα