Ρεσιτάλ δηλώσεων από Ναδάλ-Τιμ! – VIDEO

20:29 9/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ράφα Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ έδωσαν ρεσιτάλ δηλώσεων κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου στο φετινό Ρολάν Γκαρός!

Μεγάλοι αθλητές, πολύ μεγάλοι άνθρωποι!

Ραφαέλ Ναδάλ και Ντομινίκ Τιμ εξέφρασαν με τα καλύτερα λόγια τον αμοιβαίο σεβασμό που έχουν δίνοντας ρεσιτάλ δηλώσεων κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου στη διοργάνωση τον οποίο κέρδισε για 12η φορά ο ανυπέρβλητος Ράφα Ναδάλ…

Τον λόγο πήρε πρώτος ο φιναλίστ για δεύτερη

σερί σεζόν Τιμ που, παρά τη δεδομένη απογοήτευση του από την έκβαση του τελικού, παρέμεινε χαμογελαστός αποδίδοντας όλα τα εύσημα στον άξιο πρωταθλητή, Ράφα!

“Μου είναι πάντα δύσκολο να μιλάω όταν έχει χαθεί ένας τελικός. Αλλά ο Ράφα είναι ένας απίστευτος πρωταθλητής και του αξίζει να κερδίσει ακόμα ένα τρόπαιο εδώ. Δεν μπορώ να περιγράψω τον τρόπο που παίζει στο χώμα. Είναι ανεπανάληπτος. Πάνω απ’όλα, είναι και πολύ μεγάλος άνθρωπος. Ό,τι και αν γίνεται, αγαπώ αυτή τη διοργάνωση με όλη μουν την καρδιά” ανέφερε ο φιναλίστ της διοργάνωσης.

We’re not crying, you’re crying…

: @rolandgarros | @ThiemDomi | #RG19pic.twitter.com/uMQJFm9eXP

ATP Tour (@ATP_Tour) 9 Ιουνίου 2019

Την αρχή έκανε ο Τιμ, και ο Ράφα συνέχισε στον ίδιο ακριβώς μοτίβο εκφράζοντας τον μεγάλο σεβασμό του προς τον Τιμ.

“Σε καταλαβαίνω για το πώς νιώθεις αυτή τη στιγμή. Αλλά χαίρομαι που σε βλέπω και τώρα να χαμογελάς. Είσαι ένας πολύ καλός άνθρωπος με θετική ενέργεια. Είσαι ένα παράδειγμα τόσο για μένα όσο και για τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το τένις. Είμαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις αυτόν τον τίτλο” ήταν τα πολύ “ζεστά” λόγια του τρομερού πρωταθλητή-ανθρώπου Ράφα, ενός φωτεινού παραδείγματος για όλους μας!



Κώστας Αϊτάκης

The post Ρεσιτάλ δηλώσεων από Ναδάλ-Τιμ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα