Ραντουκάνου: Με νέο προπονητή και αισιοδοξία για το μέλλον

Η Έμα Ραντουκάνου ολοκλήρωσε μια οδυνηρή ήττα από αντίπαλο εκτός Top100, τη φετινή εξαιρετική της σεζόν που σημαδεύτηκε με την κατάκτηση του US Open, προερχόμενη μάλιστα από τα προκριματικά και χωρίς να χάσει σετ!

Το Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης, αγωνίστηκε ως Νο1 του ταμπλό στο Ladies Linz Open, ωστόσο ηττήθηκε από την Κινέζα Ξινγιού Γουάνγκ, μετά από μάχη που διήρκεσε 2 ώρες και 35 λεπτά, με 6-1, 6-7(0), 7-5  και ολοκλήρωσε άδοξα τη χρονιά.

Μετά την κατάκτηση του Αμερικανικού Όπεν, η 18χρονη

Βρετανίδα έχει αγωνιστεί σε τρία τουρνουά με απολογισμό μόλις μια νίκη και τρεις ήττες.

Μετά τον αποκλεισμό του στη Λιντζ, αποκάλυψε ότι προσέλαβε τον πρώην προπονητή της Αντζελίκ Κέρμπερ, Τόρμπεν Μπελτς και δήλωσε ανυπόμονη να ξεκινήσει την περίοδο προετοιμασίας με τον νέο της coach προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμη στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

“Είναι σπουδαίο προνόμιο να δουλεύεις με έναν τόσο έμπειρο προπονητή. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα δουλέψω μαζί του στην Pre-season και την επόμενη χρονιά. Τα πράγματα δείχνουν πολύ θετικά και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά το επόμενο διάστημα” είπε η Ραντουκάνου την Τρίτη (09/11).

Ο Μπελτς μόλις είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Αντζελίκ Κέρμπερ με την οποία συνεργαζόταν τα τελευταία χρόνια και αυτό ήταν συνολικά το τρίτο διαζύγιο μεταξύ τους.

“Νομίζω η εμπειρία βοηθάει κάποιον άπειρο όπως εγώ. Μπορεί να με οδηγήσει κι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Επίσης είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος με καλή ενέργεια οπότε κι αυτό είναι σημαντικό, ειδικά όταν περνάς τόσο χρόνο μαζί στο tour” πρόσθεσε η Ραντουκάνου για τη νέα συνεργασία.

The post Ραντουκάνου: Με νέο προπονητή και αισιοδοξία για το μέλλον appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα