Μάρει: Έτοιμος για την πρόκληση του Σίνερ (vid)

Ο Άντι Μάρει περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στον ανερχόμενο Γιάνικ Σίνερ το απόγευμα της Τετάρτης στην Στοκχόλμη, μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Νορβηγού, Βίκτορ Ντουράσοβιτς με 6-1, 7-6(7).

Το πρώην Νο1 και νυν Νο143 στον κόσμο, αγωνίζεται με wild card στη Σουηδική πρωτεύουσα και θέλει να κάνει ένα δυνατό κλείσιμο στη σεζόν, έχοντας μείνει σχεδόν δύο χρόνια εκτός δράσης το 2018 και το 2019.

Ο Μάρει, τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam,

θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Γιάνικ Σίνερ την Τετάρτη (19:00GR) για το 2ο γύρο του Stockholm Open, με τον Ιταλό να χάνει την τελευταία στιγμή την πρόκριση στο ATP Finals του Τορίνο, έχοντας ντεμπουτάρει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Ο Γιάνικ έχει μια εξαιρετική σεζόν. Ήταν πολύ άτυχος που δεν κατάφερε να προκριθεί στο ATP Finals. Νομίζω έχει κερδίσει 4-5 τίτλους φέτος και λατρεύει να παίζει σε indoor και hard court. Θα είναι ένα μεγάλο τεστ για μένα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ καλό ματς” είπε ο Μάρει ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης.

O 34χρονος Σκωτσέζος έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του φετινού Wimbledon ενώ υπέστη σοκαριστικό αποκλεισμό στον 1ο γύρο του US Open. Δεν έχει κατακτήσει τίτλο από το 2019 στην Αμβέρσα.

STOCKHOLM OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Μάρει: Έτοιμος για την πρόκληση του Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα