Ραντουκάνου: “Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου” (vid)

19:21 7/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Έμμα Ραντουκάνου εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στο 4ο και τελευταίο Grand Slam της σεζόν. Η 18χρονη Βρετανίδα τενίστρια συνέτριψε την Σέλμπι Ρότζερς με 6-2, 6-1 στον 4ο γύρο και προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open 2021.

H Ραντουκάνου δεν έχει χάσει σετ μέχρι στιγμής στην διοργάνωση. Προέρχεται από τα προκριματικά και έχει πετύχει έως τώρα επτά νίκες στη Νέα

Υόρκη. Επόμενη αντίπαλος της, θα είναι η Μπελίντα Μπέντσιτς, Νο12 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Η Σέλμπι Ρότζερς είναι μια πολύ έμπειρη τενίστρια. Την αντιμετώπισα πρώτη φορά και ήμουν νευρική στο ξεκίνημα. Είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου, γιατί στην συνέχεια έπαιξα αποφασιστικά, συγκεντρωμένα και σε υψηλό επίπεδο.

Είμαι πραγματικά ευγνώμων για τη στήριξη που έλαβα από το κοινό, παρά το γεγονός πως η αντίπαλος μου ήταν συμπατριώτισσα τους (Αμερικανίδα). Σημαίνει πολλά για εμένα αυτο.

Όσον αφορά στην επόμενη αντίπαλο μου, γνωρίζω την Μπελίντα. Είναι πολύ έμπειρη και βρίσκεται σε εξαιρετική σωματική και πνευματική κατάσταση. Κέρδισε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Τόκιο. Ωστόσο αισθάνομαι καλά και έχω εμπιστοσύνη στο παιχνίδι μου. Θα πρέπει να παίξω πολύ καλό τένις”.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Ραντουκάνου: “Είμαι περήφανη για τον εαυτό μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα