Ραντουκάνου: Έχει αλλάξει οκτώ προπονητές σε 32 μήνες

Από απόλυτη σταρ του γυναικείου τένις πέρυσι το καλοκαίρι, ή Έμα Ραντουκάνου έχει χάσει πολλά από αυτά που την έκαναν ξεχωριστή στο US Open 2021, μέσα σε ελάχιστους μήνες.

Η αστάθεια της 19χρονης φέτος, είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με τη Βρετανίδα να μετράει λιγότερες νίκες από ότι ήττες στο 2022.

Ούτε στο Τορόντο κατάφερε να ξυπνήσει,

μένοντας εκτός από τον 1ο γύρο και σε λίγες ημέρες, η υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρυσι στη Νέα Υόρκη, πιθανότατα, θα αποτελέσει… φιάσκο.

Ρεκόρ 11-13 μετράει μέσα στη σεζόν η Ραντουκάνου, που αυτή την περίοδο πορεύεται, προσωρινά όπως η ίδια τόνισε, με προπονητή τον Ντμίτρι Τουρσούνοφ, πρώην της Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Ποιο εντυπωσιακό στατιστικό κρατάει στα χέρια της, η Νο10 τενίστρια του κόσμου, πέραν αυτού που κατέκτησε το περυσινό US Open, χωρίς απώλεια set ;

Μα, φυσικά, ο αριθμός προπονητών που έχει αλλάξει από τον Ιανουάριο του 2020, μέχρι τώρα. Και που να μην μεσολαβούσε η καραντίνα και η έξαρση του κορονοϊού. Τότε, μάλλον, θα μιλούσαμε για απίθανα νούμερα.

Πάντως, ακόμη κι έτσι, η Ραντουκάνου, κρατάει την πρωτιά στο Top100. Έχει αλλάξει… οκτώ(!) προπονητές, σε διάστημα 32 μηνών.

The post Ραντουκάνου: Έχει αλλάξει οκτώ προπονητές σε 32 μήνες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα