Ψάχνει τη φόρμα του ο Τσουνγκ – VIDEO

Ευκαιρία διάκρισης για τον πρώτο πρωταθλητή της NextGen, Χίον Τσουνγκ, στο Winston-Salem Open

Μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν, με την ημιτελική του πορεία στο Australian Open και τους δύο προημιτελικούς σε Indian Wells και Μαϊάμι, ο Χίον Τσουνγκ αντιμετώπισε ορισμένα προβλήματα τραυματισμού που δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει με την ίδια σταθερότητα και αγωνιστική συνέπεια.

Η απουσία του από τα δύο επόμενα Grand Slam σε Παρίσι

και Λονδίνο, του στοίχισαν σε αγωνιστικό ρυθμό και πνευματική εγρήγορση, όμως τελευταία ο Νοτιοκορεάτης φαίνεται να βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του στο court.

Ο 22χρονος, Νο23 της παγκόσμιας κατάταξης (career high No19), επικράτησε 7-6(4), 6-2 του Γκιγέρμο Γκαρσία Λόπεζ για το 2ο γύρο του Winston-Salem Open και προκρίθηκε στους “16” της τελευταίας διοργάνωσης, πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν.

O αγώνας είχε διακοπεί τη Δευτέρα στο tie break, λόγω βροχής και οι δύο τενίστες συνέχισαν τη μάχη τους την Τρίτη, με τον Τσουνγκ να κυριαρχεί.

Στον 3ο γύρο, ο Τσουνγκ θα αντιμετωπίσει τον 22χρονο Ιταλό, Νο60 στον κόσμο, Ματέο Μπερετίνι που προέρχεται από δύο καλές νίκες επί των Μπενετό και Μπασιλασβίλι.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ήταν ο νικητής του ντέρμπι με τον φορμαρισμενο Άλεξ ντε Μινόρ, κερδίζοντας σχετικά ελεγχόμενα 6-3, 6-3 τον 19χρονο Αυστραλό.

Την πρόκριση για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και το Νο3 του ταμπλό, Κάιλ Έντμουντ με νίκη 6-3, 6-3 επί του Λεονάρντο Μάγερ ενώ ο Στιβ Τζόνσον κέρδισε τον νεαρό συμπατριώτη του, Τόμι Πολ με 7-6(7), 6-2.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | OOP (-7h)

The post Ψάχνει τη φόρμα του ο Τσουνγκ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα