“Ράφα και Ρότζερ τα φαβορί στη Νέα Υόρκη”

Ο Μαρίν Τσίλιτς εξέφρασε την άποψή του για το επικείμενο Αμερικανικό Όπεν, επισημαίνοντας πως οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για τον τίτλο…

Ο Κροάτης, Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για το Αμερικανικό Όπεν που είναι προ των πυλών, τονίζοντας πως ο ίδιος δεν είναι φαβορί για να κατακτήσει τον τίτλο.

Σε συνέχεια της συγκεκριμένης τοποθέτησής του, ο Τσίλιτς αναφέρθηκε στους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, που σύμφωνα με εκείνον είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για να κάνουν

δικό τους το τρόπαιο στη Νέα Υόρκη φέτος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσίλιτς:

“Αισθάνομαι πως το τένις μου δεν είναι στο επίπεδο που θέλω να είναι. Οι τελευταίες δυο εβδομάδες με βοήθησαν λίγο να ανεβάσω απόδοση, όμως ως εκεί. Έπαιξα μερικά αρκετά δύσκολα ματς στον Καναδά και το Σινσινάτι, αυτό ακριβώς ήθελα, αλλά σίγουρα δεν παίζω όσο καλά θέλω.

Δεν αισθάνομαι μεγάλη αυτοπεποίθηση ερχόμενος στο US Open. Νομίζω πως δεν είμαι σε καλή κατάσταση ώστε να διεκδικήσω τον τίτλο, για αυτό δεν θεωρώ τον εαυτό μου εκ των φαβορί.

Ο Ράφα και ο Ρότζερ παίζουν πολύ καλά, ο Νόβακ επίσης είναι εξαιρετικός τον τελευταίο καιρό. Υπάρχουν πολλά παιδιά που παίζουν καλό τένις φέτος. Αν και, όταν κατέκτησα τον τίτλο το 2014, ούτε τότε ήμουν από τα φαβορί, ίσως αυτό να είναι καλό.

Πιστεύω πάντως, ότι ο Ναδάλ και ο Φέντερερ είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για να κατακτήσουν τον τίτλο. Από εκεί και πέρα, ο Τζόκοβιτς έχει αρκετές πιθανότητες, όμως θεωρώ πως οι πρώτοι δυο είναι αυτοί που θα το διεκδικήσουν μέχρι τέλους”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ράφα και Ρότζερ τα φαβορί στη Νέα Υόρκη” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα