Προβάδισμα με Μπαουτίστα για Ισπανία – VIDEO

Ο συγκινητικός, στο Davis Cup Finals, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Νικ Κύργιου για τα ημιτελικά του ATP Cup

Όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Ισπανίας στους τελικούς του Davis Cup στη Μαδρίτη τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκουτ συνεχίζει να εκπροσωπεί με μεγάλη μαχητικότητα, πάθος και αποτελεσματικότητα τη χώρα του.

Στο πρώτο από τα τρία συνολικά ties

του 2oυ ημιτελικού στο ATP Cup απέναντι στο γηπεδούχο Νικ Κύργιο, ο 28χρονος Ισπανός έπιασε σπουδαία απόδοση και επικράτησε με 6-1, 6-4 του αντιπάλου του, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης για την Ισπανία στον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου περιμένει η παρέα του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Rock solid Roberto @BautistaAgut scores a 6-1 6-4 victory over Nick Kyrgios to give Spain the 1-0 lead over Australia in Sydney. #ATPCup pic.twitter.com/B1W5pGdmZC

Tennis TV (@TennisTV) January 11, 2020

Θα ακολουθήσει η μάχη των δύο κορυφαίων των δύο χωρών, Ράφαελ Ναδάλ και Άλεξ ντε Μινόρ. Ο Ράφα έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση της Ισπανίας στον τελικό, αν και προέρχεται από την ήττα στο μονό του στα προημιτελικά απ’τον Νταβίντ Γκοφάν.

Ο Μπαουτίστα ήταν εξαιρετικός στο εναρκτήριο σετ της αναμέτρησης με τον Κυργιο, κυριαρχόντας απόλυτα του Αυστραλού στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ όπου πραγματοποιούνται οι αγώνες της τελικής 8αδας.

Με δύο σερί breaks στο “χλιαρό” σερβίς του Κύργιου, ο Μπαουτίστα πήρε προβάδισμα 5-0 και λίγο αργότερα σφράγισε το προβάδισμα.

Το 2ο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό αλλά και πάλι ο Ισπανός φαινόταν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, παίζοντας εκνευριστικά σταθερά από τη βασική γραμμή, πιέζοντας ελεγχόμενα τον αντίπαλό του.

Ένα ακόμη break στο 5ο game (3-2) έδωσε επιπλέον αέρα στον Μπαουτίστα ο οποίος διατήρησε τη ψυχραιμία και το σερβίς του μέχρι το τέλος, ολοκληρώνοντας τη νίκη του μετά από 1 ώρα και 22 λεπτά.

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

The post Προβάδισμα με Μπαουτίστα για Ισπανία – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα