Τσιμπούλκοβα και Να αναβίωσαν τον τελικό του ’14 (vid & pics)

Το 2014, η Λι Να κατέκτησε τον δεύτερο Grand Slam τίτλο της πλούσιας καριέρας της, κερδίζοντας την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν. Η ταινία που γυρίζεται αυτές τις μέρες με θέμα την ζωή της Κινέζας, έφερε τις δυο αθλήτριες και πάλι στο court ως αντίπαλες…

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν πέντε χρόνια από τον θρίαμβο της Λι Να στο Αυστραλιανό Όπεν. Η Κινέζα αναβίωσε τις συγκεκριμένες συγκινητικές στιγμές, μαζί με την φιναλίστ Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα.

Η Σλοβάκα,

αποδέχθηκε την πρόσκληση της Κινέζας, να δώσουν εκ νέου μάχη στο court όπως τότε, ώστε να εξυπηρετηθεί όσο καλύτερα γίνεται ο σκηνοθέτης της ταινίας, που πραγματεύεται την ζωή της Να.

Οι δυο κοπέλες αγωνίστηκαν στο Γουχάν μέσα στην εβδομάδα, με την Τσιμπούλκοβα να κοινοποιεί φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρέα με την Λι Να, πίσω από τις κάμερες των γυρισμάτων, συνοδεύοντάς τες με αυτά τα λόγια:

“Είναι όλα ίδια, αλλά και καθόλου ίδια. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και περήφανη που με προσκάλεσαν να παίξω έναν ρόλο στην ταινία που γυρίζετε για την ζωή της Λι Να.

Δυο ημέρες γυρισμάτων στο Γουχάν και είναι τόσο μαγικές που μου ξυπνάει τόσες πολλές αναμνήσεις από το 2014. Πραγματικά μου λείπεις από το Tour φίλη μου. Ακόμη κι αν έχασα όλα τα παιχνίδια που παίξαμε ως αντίπαλες”.

Η ανάρτηση της Τσιμπούλκοβα στο Instagram:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Same,same but just NOT the same so excited and proud to be invited to play my part in upcoming movie about Li Na,2days of filming in Wuhan right now is just sureal and magical as it brings back so much memories.. i truly miss you on tour my friend (even though i have lost to you every single time ) #thelegend

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominika Cibulkova (@domicibulkova) στις 18 Νοέ, 2018 στις 11:55 μμ PST

Θυμηθείτε εδώ και το συγκινητικό, εκτεταμένο trailer της ταινίας για την ζωή της Λι Να:

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τσιμπούλκοβα και Να αναβίωσαν τον τελικό του ’14 (vid & pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα