Πρώτος τίτλος ITF για Σκορίλα

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, έχοντας ως παρτενέρ τον Ιάπωνα Ρίο Νογκούτσι κατέκτησαν τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά των 25.000 δολαρίων στην Πορτογαλία επικρατώντας στον τελικό του Σαββάτου των Ρέι Χο (Κινέζικη Ταϊπέι) και Κέσλεϊ Στίβενσον (Καναδάς) με 6-7(4), 6-3, 10-6. 

Για τον 22χρονο Έλληνα τενίστα αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του σε επίπεδο ITF και μάλιστα στην πρώτη συμμετοχή του σε τελικό. 

Σκορίλας και

Νογκόυτσι προηγήθηκαν με 3-1 στο 1ο set, ωστόσο Χο και Στίβενσον κατάφεραν να το οδηγήσουν στο tie-break εκεί όπου πήραν σημαντικό προβάδισμα με 5/2 για να κλείσουν το set λίγο αργότερα με 7-6(4). 

Στο 2ο set του τελικού τα πράγματα ξεκίνησαν εντελώς διαφορετικά με τους Χο και Στίβενσον να κατακτούν τα πρώτα δύο sets (2-0), όμως στη συνέχεια Σκορίλας και Νογκούτσι κέρδισαν τα 6 από τα επόμενα 7 games και με 6-3 ισοφαρίσαν σε 1-1 με τον τίτλο να κρίνεται στο super tie-break.

Εκεί ο Έλληνας τενίστας μαζί με τον Ιάπωνα ήταν πραγματικά εξαιρετικοί, παίρνοντας αρχικά κεφάλι στο σκορ με 5-0 και 8-2 για να ολοκληρώσουν την ανατροπή με 10-3 κατακτώντας παράλληλα τον τίτλο. 

 ITF M25 IDANHA-A-NOVA DOUBLES DRAWS

The post Πρώτος τίτλος ITF για Σκορίλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα