Στη Ζάκυνθο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics & vid)

Στο Ιόνιο συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Στέφανος Τσιτσιπάς, απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές με μέλη της οικογένειάς του και φίλους του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, όπως μεταδίδει το imerazante.gr, εθεάθη σε τουριστική περιοχή της Ζακύνθου όπου έπαιξε παιχνίδια και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με θαυμαστές του, μεταξύ των οποίων και ο Μάνος Βαζαίος, head coach του Ζακυνθινού Ομίλου Αντισφαίρισης (κεντρική φωτό, credit: imerazante.gr).

“Συνεχίζει

να είναι πόλος έλξης η Ζάκυνθος για δημοφιλείς αθλητικές προσωπικότητες, αφού άλλη μια κατέφτασε στο νησί μας. Ο λόγος για τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος είναι το Νο4 της Παγκόσμιας Κατάταξης στο Τένις. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με ιδιωτικό σκάφος όπου κατέπλευσε αρχικά στο Κερί και μετά στην πόλη της Ζακύνθου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που ήταν μαζί με τη σύντροφο του Θεοδώρα Πεταλάς, η οποία είναι γεννημένη στο Λονδίνο από Γερμανίδα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Αυτή τη στιγμή ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη όπου σπούδαζε «Project Management and Technology». Ο πατέρας της είναι επιχειρηματίας, ενώ η οικογένεια της συνδέεται με δεσμούς αίματος με τον βασιλικό οίκο της Ολλανδίας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έκανε βόλτα στην πλατεία Σολωμού και στην Πλατεία Αγίου Μάρκου, έπαιξε παιχνίδια σε κατάστημα, ενώ δεν αρνήθηκε να βγει φωτογραφία και να μοιράσει αυτόγραφα στους πολυάριθμους θαυμαστές του, κυρίως αυτούς της μικρής ηλικίας που ήταν κατενθουσιασμένοι μόλις τον συνάντησαν, όπως η Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου Κατερίνα Μοθωναίου” αναφέρει το imerazante.gr.

“Η Ζάκυνθος είναι από τα καλύτερα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς στην Ελλάδα” είπε ο ίδιος ο Τσιτσιπάς.

Stef enjoying Greece with friends/family! pic.twitter.com/EquBQ3nZeL

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) July 16, 2022

The post Στη Ζάκυνθο ο Στέφανος Τσιτσιπάς (pics & vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα