Πρώτος στόχος το Άμπου Ντάμπι για Ναδάλ

Ευχάριστα νέα για τους φίλους του τένις και ειδικά για τους εκατομμύρια θαυμαστές του Ράφαελ Ναδάλ καθώς ο 35χρονος Ισπανός αποκάλυψε ότι στοχεύει να επιστρέψει στο exhibition τουρνουά Mubadala World Tennis Championships που φέτος θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από το συνηθισμένο, 16-18 Δεκεμβρίου.

Το πρώην Νο1 και νυν Νο5 του

κόσμου, αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμού στην πλάτη και στο γόνατο από το ξεκίνημα της χρονιάς και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Τελευταίο τουρνουά που πήρε μέρος ήταν το Citi Open της Ουάσινγκτον τον Αύγουστο, όπου αποκλείστηκε στο 2ο γύρο από τον Λόιντ Χάρις.

Ενόψει του US Open ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το υπόλοιπο της χρονιάς, ωστόσο τη Δευτέρα είπε ότι ενδέχεται να επιστρέψει στο τουρνουά του Αμπού Ντάμπι.

“Ο στόχος μου είναι να παίξω στο Αμπού Ντάμπι τον Δεκέμβριο και σε ένα ακόμη τουρνουά πριν το Australian Open. Προσπαθούμε σκληρά όλοι στην ομάδα για να τα καταφέρω. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψω αλλά μπορώ να πω ότι ο στόχος μου είναι το Mubadala World Tennis Championships και μετά φυσικά το ξεκίνημα τον Ιανουάριο. Ο τραυματισμός στο πόδι θέλει λίγο ακόμη χρόνο αλλά ήδη προπονούμαι για σχεδόν μιάμιση ώρα την ημέρα οπότε αυτό είναι πολύ θετικό” είπε σε εκδήλωση χορηγού του ο Ναδάλ στο Παρίσι.

Tο φετινό Mubadala World Tennis Championships θα ειναι η 13η έκδοση της ανεπίσημης διοργάνωσης που έχει καθιερωθεί να ανοίγει τη νέα χρονιά και να προσελκύει κάθε χρονο σπουδαία ονόματα του ανδρικού και του γυναικείου τένις.

Ήδη ανακοινώθηκε και η συμμετοχή του Ντόμινικ Τιμ μαζί με τους Κάσπερ Ρουντ και Ντένις Σαποβαλοφ ενώ στο γυναικείο παιχνίδι που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια θα αναμετρηθούν η πρόσφατη πρωταθλήτρια του US Open Έμα Ραντουκάνου με την χρυσή Ολυμπιονίκη, Μπελίντα Μπένσιτς.

The post Πρώτος στόχος το Άμπου Ντάμπι για Ναδάλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα