Paris Masters: Εκτός με το… καλημέρα (vids)

Άσλαν Καράτσεφ, Ντάνιελ Έβανς και Φάμπιο Φονίνι αποκλείστηκαν από τον 1ο μόλις γύρο του Paris Masters, γνωρίζοντας ήττες από τους Σεμπάστιαν Κόρντα, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Μάρτον Φούτσοβιτς, αντίστοιχα.

Εκπλήξεις επιφύλασσε η πρεμιέρα του τελευταίου Masters της χρονιάς, με έναν τενίστα του Top20 και συνολικά τρεις του Top40, να αποχαιρετούν πρόωρα τη διοργάνωση.

Την αρχή έκανε ο Νο16 τενίστας του κόσμου, Άσλαν Καράτσεφ, που μετά από αγώνα-θρίλερ, ηττήθηκε από τον Σεμπάστιαν Κόρντα (Νο39) με 6-2, 6-7(9), 7-6(5) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Ο

νεαρός Αμερικανός έκανε σπουδαία εμφάνιση και πέρασε στον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Μάριν Τσίλιτς και Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

This one had the crowd going WILD @SebiKorda #RolexParisMasters pic.twitter.com/o0gueeYhsy

Tennis TV (@TennisTV) November 1, 2021

Τον πρώτο του αντίπαλο στο Παρίσι έμαθε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος θα παίξει στο ντεμπούτο του στη διοργάνωση, κόντρα στο Νο40 της παγκόσμιας κατάταξης, Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο Ούγγρος τη Δευτέρα, κέρδισε με 6-1, 6-7(6), 7-6(5) τον Φάμπιο Φονίνι και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του.

Ο Ντάνιελ Έβανς (Νο24), μετά από μεγάλη μάχη, έμεινε και αυτός εκτός συνέχειας στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, γνωρίζοντας πικρή ήττα από τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 2-6, 7-5, 7-5.

Ο Καζάκος στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Νο6 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ.

Djokovic’s first Paris opponent is set

Marton Fucsovics outlasts Fognini 6-1 6-7(6) 7-6(5) to book a second-round meeting with the world No.1!#RolexParisMasters pic.twitter.com/0IqpdlK9sb

Tennis TV (@TennisTV) November 1, 2021

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Paris Masters: Εκτός με το… καλημέρα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα