Μεντβέντεφ: Αρνήθηκε να αποκαλύψει αν θα πάει στη Μελβούρνη

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου λίγο πριν από την πρεμιέρα του στο Παρίσι, ότι είναι πρόθυμος να αγωνιστεί στο Australian Open, αλλά από την άλλη αρνήθηκε να επιβεβαιώσει αν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Για την ώρα δεν υπάρχουν διαβεβαιώσεις αν οι μη εμβολιασμένοι παίκτες θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς με τον Premier της Βικτώριας, Ντάνιελ Άντριους

να ξεκαθαρίζει ότι θα αρνηθεί την είσοδο στους ανεμβολίαστους παίκτες.

Από τη μεριά του ο Μεντβέντεφ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι συμφωνεί με την άποψη του Νόβακ Τζόκοβιτς στο να μην αποκαλύπτει οτιδήποτε ιατρικό δεδομένο.

“Έχω πει πολλές φορές ότι μου άρεσε πολύ η απάντηση που είχε δώσει ο Νόβακ. Θέλω να κρατήσω τα ιατρικά προσωπικά μου θέματα, είτε αυτά αφορούν τον εμβολιασμό, είτε έναν τραυματισμό στο πόδι ή στο κεφάλι.”

“Το τένις είναι ένα πολύ σκληρό άθλημα όπου πάντα παίζεις εναντίον κάποιου άλλου και οποιαδήποτε πληροφορία του δίνεις (ειδικά ιατρική) μπορεί να γυρίσει εναντίον σου.”

“Αν κάποιος αγωνιστεί στην Αυστραλία είναι προφανές ότι θα είναι εμβολιασμένος. Γι’ αυτό είπα ότι είμαι πρόθυμος να παίξω στην Αυστραλία, αλλά δεν θα αποκαλύψω αν θα με δείτε εκεί. Θα δούμε τον Ιανουάριο.”

Γεγονός είναι πάντως ότι ο πρωταθλητής του πρόσφατου US Open δεν μένει σε έναν εκ των δύο επίσημων ξενοδοχείων του τουρνουά, ακολουθώντας τις εντολές των διοργανωτών που ξεκαθαρίζουν ότι “οι ανεμβολίαστοι παίκτες που βρισκόντουσαν τις τελευταίες 14 ημέρες σε χώρα με επίπεδο συναγερμού πορτοκαλί ή κόκκινο, θα διαμένει σε ελεγχόμενο χώρο (ξενοδοχείο) του τουρνουά.”

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Μεντβέντεφ: Αρνήθηκε να αποκαλύψει αν θα πάει στη Μελβούρνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεντβέντεφ, Αρνήθηκε, Μελβούρνη,mentventef, arnithike, melvourni