Πρόταση συμφιλίωσης

Nα κάνουν ζευγάρι στο μικτό, πρότεινε ο Ντόμινικ Τιμ στη Σερίνα Γουίλιαμς

Να λυθεί η παρεξήγηση με τη Σερίνα Γουίλιαμς, θέλησε ο Ντόμινικ Τιμ ο οποίος φέρεται να έχει κάνει πρόταση στην Αμερικανίδα να αγωνιστούν μαζί είτε στο μικτό του Wimbledon, είτε στο US Open!

Ο Αυστριακός που αγωνίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Roland Garros,

είχε εκδηλώσει τον εκνευρισμό του για την κίνηση της Γουίλιαμς να τον “πετάξει” εκτός αίθουσας Τύπου, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από τον 3ο γύρο του Γαλλικού Όπεν όμως κατάλαβε γρήγορα ότι ήταν λάθος των Γάλλων διοργανωτών και όχι της Αμερικανίδας, ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη από την Σερίνα.

“Πιθανότατα δεν έφταιγε η Σερίνα. Έχει κάνει σπουδαία πράγματα για το τένις. Θα ήθελα να της προτείνω να παίξουμε μαζί στο μικτό, είτε στο Wimbledon είτε στο US Open” δήλωσε ο Τιμ στους δημοσιογράφους την Τρίτη, λίγο πριν αναχωρήσει από το Παρίσι.

Ο Τιμ είχε κατηγορήσει τη Σερίνα για “κακή συμπεριφορά” και ότι του φέρθηκε σαν να ήταν junior, όταν φέρεται να απαίτησε την κεντρική αίθουσα τύπου του Philippe Chatrier για να δώσει την τελευταία της συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν σφάλμα των διοργανωτών και όχι της Αμερικανίδας η οποία είχε χαρακτηρίσει “ντροπή” το σκηνικό, μόλις έμαθε τι ακριβώς έγινε.

Ο Τιμ, πλέον, προετοιμάζεται για το Wimbledon εκεί όπου δεν έχει καταφέρει να φτάσει ποτέ μέχρι τα προημιτελικά. Πέρυσι, εγκατέλειψε στα μέσα του αγώνα του 1ου γύρου με τον Μάρκο Παγδατή.

“Το Wimbledon είναι ξεχωριστό τουρνουά. Θέλω να τα πάω καλύτερα φέτος. Πέρυσι ήμουν τραυματίας και έπρεπε να τα παρατήσω στον 1ο γύρο. Φέτος, βλέπω καλές πιθανότητες να τα πάω καλύτερα” είπε ο 25χρονος, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης.

The post Πρόταση συμφιλίωσης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα