Πρόωρος αποκλεισμός για Σίνερ

20:41 5/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Γιανίκ Σίνερ έμεινε εκτός συνέχειας του Mutua Madrid Open, μετά την straight sets ήττα του από τον Αλεξέι Ποπίριν. Ο Αυστραλός έκανε την έκπληξη και έθεσε νοκ-άουτ τον φορμαρισμένο Ιταλό, σε μια μάχη βγαλμένη από το… μέλλον.

Οι δυο νεαροί τενίστες, μάλλον θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους αρκετές φορές στο εγγύς μέλλον, με τον Ποπίριν πάντως, να παίρνει το πρώτο αίμα στο μεταξύ τους H2H.

Ο Νο76 τενίστας του κόσμου, επικράτησε του 19χρονου αντιπάλου του με 7-6(5), 6-2 και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Masters της Μαδρίτης, πετυχαίνοντας την 4η νίκη του αυτή την εβδομάδα

στην Ισπανία, καθώς προέρχεται από τα προκριματικό ταμπλό.

Στους “16”, ο Ποπίριν θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ, ο οποίος με τη σειρά του απέκλεισε άνετα τον Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια.

Ο Σίνερ γνώρισε την 3η ήττα του σε οκτώ αναμετρήσεις στη φετινή χωμάτινη σεζόν, αλλά αυτήν ήταν η πρώτη από αθλητή εκτός Top5.

Ο Ποπίριν κέρδισε 10 από τα τελευταία 13 γκέιμς του αγώνα και πέτυχε σπουδαία ανατροπή, βλέποντας τον Ιταλό να μη μπορεί να ανταποκριθεί στις κρίσιμες στιγμές, κι ενώ προηγήθηκε με 3-5 στο εναρκτήριο σετ.

MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πρόωρος αποκλεισμός για Σίνερ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα