Τον… χαβά της η Μπάρτι (vids)

16:38 5/5/2021 - Πηγή: Tennis24

Ούτε η Πέτρα Κβίτοβα μπόρεσε να βρει αντίδοτο στο παιχνίδι της Άσλεϊ Μπάρτι στο χώμα, με την Αυστραλή να κερδίζει το ντέρμπι των προημιτελικών στη Μαδρίτη, παίρνοντας το εισιτήριο για τις κορυφαίες “4” του τουρνουά.

Η Νο1 τενίστρια στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, πανηγύρισε την 8η συνεχόμενη νίκη της στο Tour και βρίσκεται δυο ακόμη μακριά από τον δεύτερο σερί τίτλο της στην clay court season, μετά από αυτόν που κατέκτησε στη Στουτγκάρδη.

Η Μπάρτι, επικράτησε της Κβίτοβα το μεσημέρι της Τετάρτης με

6-1, 3-6, 6-3 και στα ημιτελικά θα παίξει με την “πρωτάρα”, Πάουλα Μπαντόσα, η οποία κάνει φοβερό τουρνουά στη χώρα της αυτή την εβδομάδα.

Route one to the semis!

@ashbarty defeats three-time #MMOPEN champion Kvitova 6-1, 3-6, 6-3 and will now take on Paula Badosa for a place in the final. pic.twitter.com/FP9UwPdNkK

— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) May 5, 2021

Η Ισπανίδα, πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό WTA 1000 τουρνουά, κερδίζοντας τη Μπελίντα Μπένσιτς με 6-4, 7-5. Με αυτή τη νίκη, εξασφάλισε και την πρώτη της είσοδο στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης, από την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή τη στιγμή, η 23χρονη βρίσκεται στο Νο62 και αναμένεται να κερδίσει τουλάχιστον 20 θέσεις στον ανανεωμένο πίνακα.

Παράλληλα, έγραψε ιστορία στο Mutua Madrid Open, καθώς έγινε η πρώτη Ισπανίδα που θα αγωνιστεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης!

Ladies and gentlemen… introducing the first lady to reach the semi-finals of the #MMOPEN!

@WTA pic.twitter.com/iucvmEz1L2

— #MMOPEN (@MutuaMadridOpen) May 5, 2021

WTA MADRID OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τον… χαβά της η Μπάρτι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα