Προπόνηση με τον Λεντλ αλλά…

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προπονείται αυτές τις μέρες στη σκληρή επιφάνεια της Φλόριντα έχοντας στον πλευρό του και τον Ιβάν Λεντλ ο οποίος όμως δεν αποτελεί μέρος του προπονητικού team!

Οι φήμες για συνεργασία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Ιβάν Λεντλ δίνουν και παίρνουν εντός του 2018 και φούντωσαν ειδικά με την παρουσία του κατόχου οκτώ Grand Slam τίτλων στον ημιτελικό του Miami ανάμεσα στον Γερμανό και τον Καρένιο Μπούστα.

Αυτή την περίοδο, ο 21χρονος τενίστας, μετά από μια μάλλον αδιάφορη

παρουσία στο Wimbledon, βρίσκεται στη Φλόριντα όπου προπονείται εντατικά ενόψει της υπεράσπισης των πολλών βαθμών που συγκέντρωσε πέρσι στα τουρνουά προετοιμασίας πριν το Αμερικανικό Όπεν όταν και επικράτησε σε Washington και Μόντρεαλ.

Κοντά του βρίσκεται ο Λεντλ αλλά μόνο σε συμβουλευτικό ρόλο σύμφωνα με αυτά που διαρρέουν οι ατζέντηδες του Ζβέρεφ.

Ο Λεντλ είναι πολύ καλός οικογενειακός φίλος της οικογένειας Ζβέρεφ και δίνει ό,τι μπορεί στον νεαρό Σάσα δίχως όμως να ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή.

Αλλωστε, ο ίδιος ο Ζβέρεφ είχε δηλώσει νωρίτερα στη σεζόν ότι έχει τον καλύτερο προπονητή του κόσμου δίπλα του, τον…πατέρα του Αλεξάντερ senior με τον οποίο φαίνεται να έχει, μέχρι στιγμής, αγαστή συνεργασία!

Κώστας Αϊτάκης

The post Προπόνηση με τον Λεντλ αλλά… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα