Προέλαση Ντε Μινόρ στο Μιλάνο!

Νέα νίκη πέτυχε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο NextGen Finals του Μιλάνο, ο Άλεξ Ντε Μινόρ!

Την πρόκριση του στον δεύτερο σερί ημιτελικό του στο NextGen Finals του Μιλάνο εξασφάλισε ήδη ο Άλεξ Ντε Μινόρ.

Ο 20χρονος Αυστραλός αποδεικνύει γιατί θεωρείται φέτος το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στη διοργάνωση μετά τη νέα νίκη του με 3-1 σετ επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, 4-1,

4-3(3), 1-4, 4-0 με την οποία διπλασίασε τις νίκες του και προκρίθηκε στον ημιτελικό γύρο.

Όπως ακριβώς και πέρσι όταν και έφτασε στον τελικό αήττητος πριν υποκλιθεί όμως στην ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά εκεί.

Για τον όμιλο του Ντε Μινόρ, προβάδισμα πρόκρισης πήρε ο Κάσπερ Ρουντ που κέρδισε στη μάχη των “χαμένων” της πρώτης αγωνιστικής τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 3-4(2), 4-3(2), 4-2, 3-4(2), 4-1 για να φτάσει στο ρεκόρ 1-1 και να παίξει τα ρέστα του για πρόκριση κόντρα στον Ντε Μινόρ την τελευταία αγωνιστική.

Το αντίπαλον δέος του Ντε Μινόρ στη φετινή διοργάνωση φαίνεται πάντως θα είναι ο απίθανος Γιανίκ Σίνερ!

Το παιδί-θαύμα του ιταλικού τένις ισοπέδωσε τον Μίκαελ Ίμερ με 4-0, 4-2, 4-1 στην πιο ολοκληρωμένη εμφάνιση που έχουμε δει από τενίστα στο τουρνουά!

Ο 18χρονος τενίστας πηγαίνει με “χίλια” αυτή τη στιγμή και με το πάθος που του μεταφέρει το ιταλικό κοινό δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι το τέλος!

Ζωτικής σημασίας για την πρόκριση του στα ημιτελικά πήρε και ο Φράνσις Τιάφο που επικράτησε με 3-1 σετ του Ούγκο Ουμπέρ, 4-2, 4-3(5), 3-4(4), 4-1 και παίζει την Πέμπτη “τελικό” με τον Ίμερ για μία θέση στους “4” της διοργάνωσης.

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Προέλαση Ντε Μινόρ στο Μιλάνο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα