Πρεμιέρα στο Παρίσι

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα της σεζόν και το Παρίσι θα κρίνει τα δύο τελευταία εισιτήρια για το ATP Finals του Λονδίνου

Πρεμιέρα σήμερα στο Paris Rolex Masters σε ένα πολύ σημαντικό και ενδιαφέρον event από πολλές πλευρές.

Καταρχήν, επιστρέφει ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από την εγκατάλειψη στον ημιτελικό του US Open με τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο.

Η επιστροφή του Ισπανού έχει να κάνει με τη μάχη που δίνει να κρατηθεί στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ο Νόβακ Τζόκοβιτς όχι απλά τον απειλεί αλλά με τη φόρα που έχει πάρει, είναι το μεγάλο φαβορί για να τερματίσει στο Νο1 το 2018.

Στο Παρίσι θα κριθούν και τα δύο τελευταία εισιτήρια για το ATP Finals του Λονδίνου (11-18 Νοεμβρίου). Ο Κέβιν Άντερσον έγινε ο 6ος που εξασφαλίζει την πρόκρισή του στο τουρνουά, μαζί με τους Ναδάλ, Τζόκοβιτς, Ντελ Πότρο, Φέντερερ και Ζβέρεφ.

Βέβαια, ο Ντελ Πότρο είναι αμφίβολος για το Λονδίνο (ίσως και ο Ναδάλ) οπότε μπορεί να βγει και 3ος qualifier από το Παρίσι.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ακόμα δεν έχει επισημοποιήσει 100% τη συμμετοχή του στο Παρίσι αν και οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί, με δεδομένο ότι θέλει να μπει κι εκείνος στην εξίσωση για το Νο1!

Φυσικά υπάρχει και η παρουσία του Στέφανου Τσιτσιπά στο ταμπλό του Paris Masters, με τον Έλληνα πρωταθλητή να καταλαμβάνει το Νο14 του ταμπλό.

Σήμερα στις 12:00GR θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα στον Νταμίρ Τζουμχούρ και τον Πίτερ Γκόγιοφτσικ από την οποία θα προκύψει ο αντίπαλος του Στέφανου στο 2ο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς έχει θετικό ρεκόρ απέναντι και στους δύο και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά και την αγωνιστική του φόρμα, είναι πολύ πιθανόν να (ξανα)συναντηθεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον 3ο γύρο του θεσμού.

Άλλωστε, ο Στέφανος είναι ο τελευταίος τενίστας που κέρδισε τον Νόλε, στον μεταξύ τους αγώνα για τον 3ο γύρο του Rogers Cup στον Καναδά.

Έκτοτε, ο 31χρονος Σέρβος μετράει 18 σερί νίκες και τρεις συνεχόμενους τίτλους σε Σινσινάτι, US Open και Σαγκάη.

Aπό το πρόγραμμα της πρεμιέρας ξεχωρίζει και η βραδινή μάχη (20:00GR-COSMOTE SPORT 6HD) μεταξύ του Ρισάρ Γκασκέ και του Ντένις Σαποβάλοφ, δύο εκ των πιο όμορφων one-handed backhands στο tour.

PARIS MASTERS DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Πρεμιέρα στο Παρίσι appeared first on Tennis24.

Keywords